WordPress prichádza s novou aplikáciou pre Mac

Webová publikačná platforma WordPress.com prešla redizajnom a doplnením nových funkcií. Navyše WordPress má aj novú aplikáciu pre Mac.

01-writing 03-reader-zoomed

WordPress.com je webová platforma, ktorá umožňuje vytvárať webové stránky alebo blog bez nutnosti kúpy hostingu. Beží na WordPress hostingu a tvorba webov cez platformu je naozaj jednoduchá. Platforma bola doplnená o nové funkcie a predovšetkým prináša aplikáciu pre Mac, ktorej rozhranie vyzerá podobne ako samotné webové administratívne rozhranie platformy WordPress.com.

Medzi základné výhody patrí použitie aplikácie bez prehliadača a rýchlosť. Cez aplikáciu môžete jednoducho pridávať články, pozerať si štatistiky návštevnosti, meniť vzhľad a podobne. Okrem toho je dostupná aplikácia aj pre mobilné zariadenia, čiže pridávanie obsahu z iPadu alebo iPhonu bez použitia prehliadača môžete robiť odkiaľkoľvek.

Aplikácia pre Mac je dostupná zadarmo na stiahnutie cez stránu WordPress.

Aplikácia pre mobilné zariadenia je zadarmo na stiahnutie cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.