Tim Cook získal cent Visibility

Organizácia „The Human Rights Campaign“ včera večer oznámila, že výkonný riaditeľ spoločnosti Apple, Tim Cook, získa v najblížších dní cenu „Visibility“. Ceremoniál sa uskutoční v rámci devätnásteho výročia národného obeda, udalosti, na ktorej sa oceňujú významné osobnosti, bojujúce za rovnoprávnosť homosexuálov a lesbičiek vo svete.

V oficiálnom vyhlásení združenia LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, a Transgender), označil prezident, Chad Griffin, výkonného riaditeľa Applu za „vizionára“.  Cook sa k homosexualite priznal pred rokom a odvtedy vo veľkom presadzuje rovnoprávnosť týchto ľudí v USA,  predovšetkým vo svojom rodisku, Alabame.

Pod vedením Cooka sa spoločnosť Apple stala korporátnym lídrom v podporovaní LGBT. Treba dodať, že tento muž sa výrazne podpísal pod financovanie kampane „Project One America“, ktorá patrí pod záštitu The Human Rights Campaign. Slávnosť sa uskutoční už zajtra, vo Washingtone, D.C.

cook

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.