Steve Wozniak trochu pochválil Apple Watch

Steve Wozniak, spoluzakladateľ, Apple v najnovšom rozhovore vyslovil vlažnú podporu novému produktu, Apple Watch. Vyhlásil, že sú dni, kedy si ich zabudne dať na ruku a často ani nezistí, že mu chýbajú. A to nie je podľa neho dobrým znakom.

Ďalej v rozhovore Wozniak trval na tom, že Apple Watch, ktoré boli predstavené len nedávno, sa zlepšujú. Nepovedal presne ako, ale zrejme myslel veľké množstvo pribúdajúcich aplikácií a zvyšovaniu ich kvality. Wozniak neskrýval svoju obavu, ktorú prežíval, keď sa Apple rozhodlo vstúpiť na trh inteligentných hodiniek, lebo už predtým bol kritický voči takejto technológií.

Wozniak sa podobne skepticky vyjadroval aj o iPadoch. Povedal, že on je stále “viac laptopovo založený typ človeka”, no ak si má vybrať, tak preferuje väčší iPad pred iPadom mini. No, vo všeobecnosti má radšej flexibilitu laptopov. To je v protiklade voči vyhláseniu Tima Cooka, ktorý si myslí, že PC už nie sú tak populárne ako kedysi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.