SteelSeries Nimbus: prvý ovládač pre novú Apple TV

Jednou z noviniek novej Apple TV je podpora obchodu s aplikáciami a možnosti hrania hier. Ale pokiaľ ju chceme premeniť na hernú konzolu, budeme k tomu potrebovať aj herný ovládač. Aj preto gigant z Cupertina podporuje doplnky tretích strán. Renomovaný výrobca herného príslušenstva SteelSeries predstavuje Nimbus, prvý gamepad, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre novú Apple TV.

SteelSeries Nimbus- prvý ovládač pre novú Apple TV_01

Herný ovládač má dve analógové páčky, smerový D-pad, triggery, tlačidlo Home a štyri tlačidlá Y,B,A a X. Okrem tohto nájdeme na ňom štyri LED diódy, ktoré signalizujú stav batérie. Tá sa dá jednoducho nabiť pripojením cez Lighting konektor, ktorý sa nachádza na zadnej strane. Aj keď bol Nimbus vyvinutý exkluzívne pre novú Apple TV, kompatibilný je tiež s iPhonom, iPadom,iPodom Touch a aj s počítačmi Mac. Gamepad sa začne predávať v októbri, za približne 50 dolárov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.