Šéf Beats 1, Ian Rogers, rezignoval z tímu Apple Music

Jeden z popredných vedúcich súčasnej hudobnej iniciatívy v Apple, Ian Rogers, práve opustil svoje miesto ako Senior Director of Apple Music. Rogers sa do spoločnosti dostal prostredníctvom trojmiliardovej akvizície Beats Electronics v máji minulého roku a na starosti mal predovšetkým živé rádio Beats 1. Pred príchodom do Applu pracoval ako CEO Beats Music, hudobnej služby, ktorá sa stala základom pre Apple Music.

Jeho nečakaný odchod len necelé dva mesiace po spustení služby údajne zaskočil kolegov aj ľudí v hudobnom priemysle. Od augusta minulého roku sa Rogers podpísal pod mnohé prvky Apple Music, no predovšetkým sa zaslúžil o koncept rádia Beats 1. Na podnet Trenta Reznora dokonca najal jednu z vedúcich osobností vysielania – DJa Zanea Lowa z BBC. Ian Rogers údajne odchádza pracovať do bližšie nešpecifikovanej spoločnosti v Západnej Európe, ktorá pôsobí v inom, než hudobnom odvetví.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.