Runaway Frog – prvá a jediná skutočne animovaná hra pre Apple Watch!

Napriek širokej ponuke produktívnych aplikácií sú v App Store stále najobľúbenejšou kategóriou hry. Dá sa predpokladať, že inak tomu nebude ani v prípade Apple Watch, aj keď nové zariadenie predstavuje pre vývojárov mnoho výziev. Hry pre Apple Watch, o ktorých sme vás doposiaľ informovali, išli najjednoduchšou cestou – išlo napríklad o slovné hry s jednoduchým ovládaním alebo o hry, ktoré používajú Apple Watch len ako ovládač.

Skráťte si čakanie hrou priamo na vašom zápästí

Runaway Frog je však výnimkou a ide o prvú a jedinú plynule animovanú hru pre Apple Watch. Nápad je jednoduchý – vašou úlohou je pomôcť žabke prejsť bezpečne cez cestu plnú áut. Najvyššie dosiahnuté skóre si následne môžete porovnávať s vašimi priateľmi a súťažiť, kto sa dostal najďalej. Samozrejme, hrať môžete aj na iPhone, avšak práve na Apple Watch sa zdá byť táto hra ideálnou formou skrátenia čakania napríklad na zástavke bez toho, aby ste z vrecka museli vyťahovať iPhone alebo z tašky iPad. Stačí zdvihnúť vaše zápästie s Apple Watch a môžete sa hrať.

Či už máte iPhone alebo patríte k prvým šťastlivcom vlastniacim Apple Watch v deň spustenia predaja, a chcete si zábavne vyplniť voľné chvíle hrou, Runaway Frog môžete sťahovať z App Store. Hra obsahuje verziu pre iOS aj Apple Watch, a tak si ju budete môcť zahrať na iOS zariadení aj počas čakania na to, kým sa dostanete k Apple Watch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.