Režisér Boyle si myslí, že “arogantný“ spôsob predstavenia filmu Steve Jobs uškodil

Slabé tržby filmu Steve Jobs, v hlavnej úlohe s Michaelom Fassbenderom, nie sú žiadnym tajomstvom. Počas novembra dokonca mnohé americké kiná masívne stiahli tento film z ich ponuky.

Režisér, Danny Boyle, prehovoril ohľadom finančného zlyhania jeho filmu, od ktorého sa ešte pred jeho predstavením očakávali obrovské zisky. V nedávnom vyjadrení sa Boyle nechal počuť, že zlyhanie je následkom “arogantnej” stratégie predstavenia filmu. V Business Insider sa Boyle vyjadril, že: “Boli sme arogantní pri vypustení filmu veľmi široko a skoro.”

Steve Jobs zarobil za otvárací víkend len 7,3 mil. amerických dolárov, čo je veľké sklamanie oproti očakávaným 15 mil. dolárov. Aj kvôli tomuto bol Steve Jobs stiahnutý z viacerých kín v USA.

Film bol od začiatku vystavený veľkej kritike zo strany Jobsovej rodiny, ale najmä od jeho manželky Laurene Powell Jobs. Apple bol takisto proti snímke.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.