Microsoft priniesol update OneDrive so Spotlight vyhľadávaním a offline data podporu

Microsoft priniesol v poslednej dobe niekoľko updatov pre svoju oficiálnu iOS aplikáciu ich cloud služby a predstavil niektoré nové funkcie, ktoré do nej vložil.

Prvá novinka do OneDrive je pridanie podpory pre Spotlight vyhľadávanie. Toto umožňuje rýchlo a jednoducho vyhľadávať hocijaký dokument jednoducho podľa názvu, kontaktu alebo označenia, všetko na jednom mieste pomocou Spotllight vyhľadávania, ktoré zobrazí výsledky na domácej ploche zariadenia.

Spotlight vyhľadávanie je prístupné len v iOS 9. Ak chcete túto službu od OneDrive využívať, musíte sa uistiť, že máte v nastaveniach povolené vyhľadávanie Spotlight pre OneDrive aplikáciu.

Druhou novinkou, ktorú predstavil OneDrive je ešte zaujímavejšou: podpora súborov offline. Táto dlhoočakávaná funkcia umožňuje prezerať dôležité osobné a pracovné dokumenty hocikedy, dokonca aj keď zariadenie nie je pripojené na internet.

Na využívanie tejto funkcie je nutné označiť jednotlivé súbory, ktoré chcete využívať offline a stlačiť padák v spodnej lište aplikácie. Neskôr budú tieto súbory prístupné v akomkoľvek čase (online aj offline) v priečinku “Offline” (ikonka padáku).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.