K dispozícii sú už nové ceny iCloud úložiska, za euro teraz dostanete 50 GB

Apple na svojej minulotýždňovej prezentácii okrem nových iPhonov, iPadov a Apple TV nenápadne ohlásil aj navýšenie cloudového úložiska pre svoje služby. Za podobné ceny tak po novom dostanete dvojnásobok miesta pre dokumenty na iCloud Drive, zálohy iOS zariadení a fotografie. Za 50 GB zaplatíte 0,99 € mesačne, 200 GB verzia teraz stojí o niečo menej – 2,99 € mesačne a za 1 TB si zaplatíte 9,99 €. Obnovené plány úložiska sa však vzťahujú len na platené verzie – pri registrácii nového Apple ID dostanete zadarmo aj naďalej len 5 GB priestoru.

Všetky zmeny prebehnú automaticky, čo znamená, že predplatitelia 20 GB verzie dostanú za rovnakú cenu 30 GB miesta navyše a predplatitelia 200 GB a 1 TB verzií zaplatia mesačne omnoho menej. Jediný zádrheľ prichádza v podobe 500 GB možnosti, ktorú sa Apple rozhodol úplne zrušiť. Namiesto nej budú všetci zákazníci presunutí na vyššiu verziu s 1 TB, ktorá však stojí o niečo viac. V prípade, ak nemáte záujem platiť vyššiu sumu, bude potrebné v nastaveniach iCloud účtu downgradovať na nižšiu, 200 GB verziu.

icloud-storage-bump

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.