iOS: Google Drive už aj s podporou 3D Touch a iPad multitasking

iOS aplikácia Google Drive slúžiaca na tvorbu, úpravu a ukladanie dokumentov online alebo offline prišla s aktualizáciou a doplnením niektorých funkcií.  

S čím novým prichádza?

Začiatkom tohto mesiaca prišiel Google Drive pre Android s podporou zdieľania notifikácií. S aktualizáciou je daná funkcia už aj pre iOS.

drive1 drive2 drive3

Predtým ste dostávali oznámenie o tom, že vám niekto nazdieľal dokument na váš e-mail. Teraz dostanete oznámenie o zdieľaní okamžite aj v Google Drive. Kliknutím na oznámenie môžete prejsť priamo na zdieľané súbory. Táto funkcia vám určite urýchli prácu.

Čo je iba pre iOS?

Po novom aplikácia funguje aj so Spotlight vyhľadávaním. Taktiež pracuje s 3D Touch pre iPhone 6s a iPhone 6s Plus. A konečne môžete pri práci s iOS Google Drive využívať Slide Over a Split View multitasking v iPade Air 2, iPade mini 4 a iPade Pro.

Google-Drive-iPad-Split-View

Aplikácie ja zadarmo na stiahnutie cez App Store a je pre iPhone, iPod touch a iPad minimálne s iOS 8.0.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?