iOS: 5 aplikácií, ktoré sú teraz zadarmo: NoteLedge, PocketScanner a ďalšie

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

PDF Markup Ultimate

pdf1 pdf2 pdf3

Vytvárať a upravovať PDF súbory bude vďaka tejto aplikácii jednoduché. Budete ich môcť ľahko dopĺňať, podčiarkovať v nich dôležité časti, vkladať do nich nahrávku alebo fotografiu a následne všetko exportovať ako obrázok, upravený PDF dokument a podobne.

Predtým za 4,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Musical Paint

paint1 paint2

Maľovanie za hudobného doprovodu môže byť pre deti veľkou zábavou. A ešte väčšou vtedy, ak hudbu vytvárajú maľovaním samé. Každá použitá farba pri maľovaní je v aplikácii spravádzaná inou melódiou. Na výber je šesť rôznych farieb.

Predtým za 4,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pocket Scanner Ultimate

sken1 sken2 sken3

Premeňte svoj iPhone alebo iPad na výkonný mobilný skener. Kvalitný obrazový procesor Pocket Scanner zabezpečí detekovanie hrán a skenovanie bez nutnosti pridávania filtrov alebo dodatočnej úpravy. Naskenované súbory je možné uložiť ako PDF, zdieľať alebo nahrať do úložiska.

Predtým za 2,99 EUR, teraz je zadarmo cez App Store.

LoteLedge Ultimate

note1 note2 note3

Zaznamenajte si všetky svoje úžasné nápady s NoteLedge. Je to zápisník, do ktorého môžete ručne písať poznámky, skicovať, upravovať fotografie, nahrávať tabuľky, audio alebo video záznamy a podobne.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Word²

slova1 slova2 slova3

Hra so slovíčkami. Otestujte svoju slovnú zásobu a trpezlivosť. Vašou úlohou bude vytvárať slová na vertikálnej a horizontálnej línii. Hra má až 80 levelov a niekoľko úrovní.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.