iOS: 4 aplikácie, ktoré sú teraz zadarmo: God of Light, Monote a ďalšie

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

Letters from Nowhere

lett1 lett2

Vycestujte do záhadnej krajiny s názvom Nowhere a pokúste sa zničiť rodinné prekliatie. Hra je pre dobrodružné povahy, ktoré sa rady snažia rozlúsknuť skryté tajomstvá a záhady.

Audrey, hlavná hrdinka hry, musí zastaviť sériu hrozných vrážd, hľadať v krajine-nekrajine záhadné objekty a prekonávať rôzne prekážky. Hra obsahuje 11 mini-hier a dva bonusové režimy.

Predtým za 4,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

God of Light

light2 light3

Okúzľujúca svetelná hra plná fyzikálnych hlavolamov. Je pre hráčov, ktorí ocenia atmosferické puzzle s elektronickou hudbou. Vašou úlohou bude udržať vesmír čo najďalej od ponorenia do tmy. Budete musieť doviesť svetlo do temných zákutí vesmíru pomocou manipulácie so zrkadlami, rozbočovačmi, hranolmi alebo dokonca s čiernymi dierami.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

#hashpic – Picture Notes

hash1 hash2 hash3

Aplikácia, ktorá vám zjednoduší vyhľadávanie vo vašej galérii fotografií. Fotografie si označíte jedným alebo viacerými heštegmi a následne použijete vyhľadávanie cez aplikáciu. Už nebudete musieť prechádzať všetky fotografie a hľadať zdĺhavo tú, ktorú potrebujete.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Monote

mono1 mono2 mono3

Jednoduchý minimalistiský zápisník. Slúži na vytváranie krátkych poznámok zoradených do kategórií. Je prehľadný a dizajn je veľmi nerušivý. Využíva Touch ID pre lepšiu bezpečnosť vašich záznamov.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.