iOS: 4 aplikácie, ktoré sú teraz zadarmo: Cut the Rope 2, Djay 2 a ďalšie

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

Djay 2 for iPhone

gjay2 djay1

Zmeňte svoj iPhone alebo iPod touch na prenosný DJ systém pomocou hudobnej aplikácie Djay 2. Ideálna aplikácia na párty, pre tých, čo sa radi hrajú s hudbou ale aj pre profesionálov.

Importovať hudbu do aplikácie môžete z vlastnej knižnice alebo zo Spotify. Následne ju môžete sami upravovať alebo nechať mixovanie na aplikáciu. Aplikácia obsahuje aj nahrávanie, ekvalizér, podporu iCloud a iné.

Predtým za 2,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Spanish Thesaurus

span1 span2 span3

Aplikácia, ktorá vám pomôže nájsť to správne slovo na použitie v španielčine. Je pre každého, kto sa učí španielsky alebo tento jazyk potrebuje na svojej ceste do zahraničia.

Tento španielsky slovník obsahuje viac ako 1329 tisíc synoným a 443 tisíc antoným, pričom všetky sú uložené aj v režime offline. Vyhľadávať okrem bežných termínov môžete aj frázy.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

English Thesaurus

eng1 eng2 eng3

Aplikácia, ktorá vám pomôže nájsť to správne slovo alebo frázu v angličtine. Je ideálna pre študentov, učiteľov a spisovateľov. Anglický slovník obsahuje viac ako 1767 tisíc synoným a 361 tisíc antoným uložených aj v režime offline.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Cut the Rope 2 

hra1 hra2 hra3

Hlavný hrdina hry Om Nom konečne vyšiel zo svojej krabice a vydal sa na cestu okolo zeme, počas ktorej hľadá cukrovinky. Pomôžte mu ich nájsť na cestách cez zelené lesy, rušné mestá, haraburdie a cez podzemné tunely. Po ceste je dôležité zbierať aj hviezdy, ktoré vám zaistia vyššie skóre.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadamo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.