iOS: 3 aplikácie, teraz za zníženú cenu

Prednedávnom sme publikovali článok o aplikáciach, ktoré si istý čas môžete stiahnuť zadarmo. Vývojári znižujú ceny za aplikácie celkom často, preto vás o nich budeme pravideľne informovať. Upozorňujeme, že aplikácie sú k dispozícii za zníženú cenu iba na chvíľu, preto si ich treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

Time Off

time1 time2 time3

Majte prehľad vo svojich voľných dňoch. Aplikácia je pre všetkych pracujúcich, ktorí si chcú robiť prehľadnú evidenciu svojich voľných dní, ako aj návštevy lekára, plateného voľna, služobnej cesty a podobne. Ak ste zamestnávateľom a chcete mať prehľad o dovolenkách svojich zamestnancov, aj táto možnosť je v aplikácii k dispozícii. Všetky informácie si môžete exportovať do excel tabuľky.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo.

Meeting Box

box1 box2 box3

Flexibilná aplikácie pre zaznamenávanie poznámok. Text môžete kombinovať s obrázkami, vlastnými kresbami, dopĺňať do neho odkazy na stránky, vytvárať zvukové záznamy a z poznámok si vytvárať zoznamy úloh. Aplikácie je ideálna pre učiteľov a umelcov, ale aj pre všetkých, ktorí radi kombinujú svoje poznámky s kreslenými obrázkami. Dokumenty možete cez aplikáciu zdieľať s ostatnými a exportovať do PDF.

Predtým za 2,99 EUR, teraz zadarmo.

Pursuit od Light

svetlo1 svetlo2

Pomôžte malému dievčaťu uniknúť z nekonečného sna v hre Pursuit of Light. Hra je honbou za oslobodením z 80-tich snov, na konci ktorých je vždy svetlo. K svetlu sa dostanete vďaka označovaniu správnych symbolov na lietajúcich kameňoch, po ktorých hlavná hrdinka doskáče až na koniec sna. Cesta zo snov ale nebude taká jednoduchá, čaká vás množstvo prekážok.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.