Hra: WORMS 4 – červí masaker pokračuje

Ak ste fanúšikom neúprosných bojov malých zúrivých červíkov, máte sa na čo tešiť. Nové pokračovanie Worms totiž stojí za to!

Séria Worms je neznáma len máloktorému hráčovi. Ak ste sa s ňou predsa zatiaľ nestretli, tak vám priblížime jej herný princíp. Je veľmi jednoduchý, no o to zábavnejší. Na hracej ploche, alebo lepšie povedané v aréne, sa stretávajú nepriateľské červie tímy. Úlohou každého tímu je za pomoci množstva rozličných zbraní, nástrojov a pomôcok vyhubiť ten druhý, a to do posledného červa. Hra prebieha ťahmi, pri ktorých sa protivníci striedajú.

Na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby malí červí bojovníci každú chvíľu neupriamovali na seba pozornost vtipnými pokrikmi a hláškami a tiež, keby zbraňový arzenál nepozostával z absurdít, akými sú explodujúce ovce či granát vytvorený zo svätého grálu.

worm2 worms1

Dôvodom, prečo sa z Worms stal kultový titul je, že jeho autori dokázali vytvoriť skvelú rovnováhu medzi bláznivou zábavou a náročnou stratégiou. Ak totiž nepredvídate kroky vášho súpera, tak sa vám ľahko môže stať, že zrazu kúsok od vás dopadne granát, ktorý odpáli časť terénu a polovica vašich červíkov ukončí svoj boj pádom do vody.

Worms 4 je výborným pokračovaní série, ktoré spĺňa všetko, čo by ste od jeho predchodcov mohli očakávať. Prináša tiež novinky, ku ktorým sa radí možnosť vylepšovania zbraní, nepredvídané zmeny prostredia a rozšírený mód pre jedného hráča, ktorý pozostáva z krátkych dynamických úrovní.  

screen640x640

Okrem single-player režimu hra ponúka aj módy pre viac hráčov. Patria k nim hra viacerých hráčov na jednom zariadení a tiež globálny multi-player.

Štvrté pokračovanie červých vojen predstavuje prepracovanú hru plnú podarených nápadov, poskytujúcu hodiny vynikajúcej zábavy, ktorú vám určite odporúčame vyskúšať. iOS hra sa navyše v App Store často vyskytuje v zľavách, čím si môže získať aj tých, ktorý s jej kúpou zatiaľ váhajú. Momentálne je k dispozícii za 1,99 EUR.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť