Daniel Craig zrejme v novom filme o Jamesovi Bondovi Android nepoužije

Odhalené e-maily týkajúce sa nového filmu o Jamesovi Bondovi naznačujú, že Daniel Craig, hviezda filmu “Spectre” o Jamesovi Bondovi ako aj Sam Mendes, režisér filmu, boli proti použitiu Sony alebo Samsung Android telefónu vo filme. Podľa oboch to mohlo poškvrniť dokonalý obraz Jamesa Bonda.

Táto informácia bola uvedená a v e-mailovej komunikácii so Sony minulú zimu a odhalená hackermi, ktorí napadli e-maily filmového ateliéru Columia Pictures.

Podľa staršieho článku v Business Insider UK, Sony ponúklo Craigovi 5 miliónov za používanie ich Xperia Z4 vo filme. Vyzerá to ale tak, že túto ponuku ako aj 18 miliónov na marketing od Sony odmietli.

Craig dostal 5 miliónovú ponuku aj od Samsungu. Takisto mu bola od Samsungu ponúknutá podpora na marketing a propagáciu, konkrétne vo výške 50 miliónov. Vyzerá to ale tak, že ani takáto suma Craiga a Mandesa nepresvedčila.

V odhalenej komunikácii bolo totiž vyjadrenie Andrew Gumperta, prezidenta pre obchod Columbia Pictures.

Okrem finančného faktoru, existuje niečo ako kreatívna oblasť, kde sa Samovi (Mandesovi) a Danielovi (Craigovi) jednoducho nepáči telefón od Sony. Ide o to, že zo subjektívnych/objektívnych dôvodov by podľa nich James Bond mal používať len to najlepšie a smartfóny od Sony pre nich to najlepšie nepredstavujú.

Nový film o Jamesovi Bondovi si budeme môcť v slovenských kinách pozrieť od 5. novembra. To, aký telefón sa nakoniec rozhodli použiť, sa teda dozvieme už čoskoro. Zatiaľ sú všetky zverejnené informácie iba dohadmi.

Pôjdete si pozrieť novú bondovku?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.