Apple zaplavil užívateľov iPhonov reklamami “Upgrade Now”

Podľa správy z Cult of Mac, Apple spustil pop-up notifikácie pre majiteľov starších iPhonov, očividne v snahe zvýšiť tržby s blížiacimi sa sviatkami. Zdroj tvrdí, že reklama, ktorá opistuje iPhone 6s ako “šialene silný”, nabehne na starších zariadeniach ako iPhone 6, keď otvoria aplikáciu App Store.

Reklama určite nie je viazaná na novú verziu iOS 9.2, nakoľko aj ľuďom, ktorí stále používajú iOS 9.1 sa zobrazuje pri vstupe do App Store.

Ak užívateľ zvolí možnosť “Learn More”, automaticky ho to prelinkuje na patričnú sekciu na stránke Apple Storu, kde sa môže dočítať o detailoch iPhonu 6s, poprípade si ho následne zakúpiť. Reklama sa dá preskočiť tým, že užívateľ stlačí možnosť “skip” v pravom hornom rohu.

Apple nezvykne používať takúto metódu reklamy. V skutočnosti, väčšina ľudí reaguje na takýto typ reklám skôr negatívne, čo znamená, že sa to Apple môže vypomstiť, najmä ak z toho vytvorí tradíciu propagovania svojich produktov do budúcna.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.