Apple vyvíja iRing, zariadenie nositeľné na prste

Zdá sa, že fámy o výskume Apple týkajúce sa iRing, malého zariadenia nositeľného ako prsteň, boli realitou. Malé zariadenie má obsahovať mikrofóny, senzory pohybu, biometrické senzory, kamery a dokonca aj malý displej.

iring_3460244b

Pomerne komplexná patentová prihláška Apple podaná nedávno americkému patentovému úradu opisuje prepracované prsteňové zariadenie, ktoré je ovládané hlasom, pohybom a dotykom a spolupracuje s väčším počtom zariadení.

Pripomínať má Apple Watch ale oveľa menšej veľkosti. Malo by podporovať také funkcie ako induktívne nabíjanie alebo monitorovanie frekvencie srdca. Podľa popisu bude obsahovať dotykový displej, ktorý bude mať diagonálne menej ako 5 cm. Vďaka kombinácii hlasu či dotyku s ním bude možné ovládať rad produktov ako iPhone či Apple TV. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.