Apple redizajnoval svoje stránky, po novom sú integrované priamo s obchodom

Apple včera potichu aktualizoval svoj oficiálny web, vrátane všetkých stránok produktov, a integroval ich priamo so svojim online obchodom. Zo stránok tak zmizol odkaz na Apple Store a adresa store.apple.com vás po novom presmeruje priamo na hlavnú stránku. V praxi to znamená, že produkty si môžete zakúpiť priamo z ich jednotlivých prezentačných stránok, bez nutnosti prepínať sa do osobitnej sekcie pre nakupovanie. Rovnako aj nákupná taška bola presunutá a teraz sa permanentne usídlila v pravom hornom rohu stránok.

Nakoľko na Slovensku online Apple Store stále chýba, po kliknutí na nákupnú tašku vás stránka automaticky presmeruje do verzie pre Českú Republiku. Slovenská mutácia stránky tým pádom ostala viac-menej nezmenená. Namiesto odkazov do online obchodu tu nájdeme len starú známu sekciu odkazujúcu na stránky Premium Resellerov a operátorov.

Apple-Store-redizajn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.