Ako zálohovať Apple Watch pri prechode na nových iPhone

Ak nechcete stratiť dôležité dáta v Apple Watch pri prechode zo starého iPhonu na nový, nezabudnite zrušiť párovanie s Apple Watch a zálohovať obsah.

Zálohovanie a zrušenie párovania s Apple Watch je celkom jednoduché. Otvorte aplikáciu Watch na iPhone, vyberte ,,Apple Watch” v ,,My Watch” menu a zrušte párovanie. Chvíľu to potrvá, pretože sa pred zrušením bude vytvárať automatická záloha obsahu na iCloud.

14510-10117-watchsetup-151007-l

Po tomto procese sa môžete pustiť do párovani Apple Watch s novým iPhonom.

Ak zabudnete zrušiť párovanie pred prechodom na nové zariadenie, nie je ešte všetko úplne stratené. Apple umožňuje obnovu dát zo zálohy. Zálohy ale nezahŕňajú informácie o kreditných či debetných kartách, zoznamy skladieb a niekoľko iných údajov.

14510-10116-watchsetup2-151007-l

To, čo by malo zostať zálohované sú napríklad Apple mapy, všeobecné nastavenia systému, Wi-Fi, jas, zvuk, nastavenia týkajúce sa hmatu, jazyka. Takisto sa zachová nastavenie e-mailu, kalendára, počasie či časová zóna.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.