Akcia: 4 iOS aplikácie teraz zadarmo

Angry Birds Seasons

birds2 birds1

Hra pre fanúšikov Angry Birds. Táto edícia je zameraná na sviatky. Obsahuje viac ako 700 levelov, 23 tématických epizód a bonusy v podobe špeciálnych kostýmov. 

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Dr. Panda’s Postman

panda1 panda2

Hra pre deti, ktoré radi skúmajú svet. V koži poštára Dr. Panda, ktorý jazdí na skútri po celom meste plnom zvieratiek, musí hráč doručiť poštu jeho obyvateľom. Deti môžu preskúmať rozmanité prostredie, zapojiť vlastnú kreativitu pri tvorbe pohladníc a balíčkov, spoznávať zvieratká, ich zvyky a obydlia, v ktorých žijú.

Predtým za 3,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Templates for Keynote Pro

key1 key2 key3

Rozšírenie pre Apple Keynote aplikáciu pre iPhone a iPad so šablónami. Ideálne pre podnikateľov i študentov. Aplikácia vám umožní vybrať si z viac ako 35-tich profesionálne navrhnutých šablón rozdelených do 6-tich kategórií, vybrať si zo 45-tich typov grafov a všetky slajdy si upraviť aj podľa vlastných predstáv.

Predtým za 4,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Practice+ Turner, Metronome, Recorder and More…

hudba1 hudba2 hudba3

Zbierka praktických nástrojov pre všetkých hudobníkov. Nezávisí na tom, či ste začiatočník alebo profesionál. Cez aplikáciu môžete ladiť nástroje, zaznamenávať nahrávky, používať metronóm, pendulum a podobne.

Predtým za 4,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.