Aj päťka môže byť dôvod na oslavu

V piatok 23. januára sa sieť iStores Apple Premium Reseller oficiálne rozšíri o ďalšiu, v poradí už piatu predajňu, ktorá sa nachádza v nákupnom parku Avion Shopping Park Bratislava. iStores tak ešte viac upevní svoju pozíciu najväčšieho a najdlhšie pôsobiaceho Apple Premium Resellera na Slovensku. Pri tejto príležitosti bude iStores od 23. do 25. januára zákazníkom v každej zo svojich piatich predajní na Slovensku ponúkať 10 % zľavu na celý sortiment výrobkov iPhone, iPad, Mac a príslušenstvo.

Verejnosť môže zľavu 10% využiť v hociktorej z predajní iStores v nákupných centrách Avion Bratislava, Polus Bratislava, Galéria Trnava, Europa Banská Bystrica a Aupark Košice.

“Oslávme spolu piatu predajňu iStores Apple Premium Reseller. Tá sa nachádza v Avion Shopping Park Bratislava. Na návštevníkov všetkých predajní iStores v Bratislave, Trnave, Banskej Bystrici a v Košiciach čaká v dňoch od 23. do 25. januára zľava 10% na iPhone, iPad, Mac a príslušenstvo. iStores sa stáva väčším a bližším k svojim zákazníkom na Slovensku.”

  • uviedol Ing. Juraj Kluvánek, marketingový riaditeľ iStores
komentárov
  1. Aspoň niečo je na Slovensku, keď už nemáme Apple Store. Inak nemáte nejaké informácie o slovenskom online Apple Store? Už to malo byť v roku 2012 a ešte stále nič.

    0
    0
  2. pekna zlava, no boli modely, ktore boli pred akciou umelo zdvihnute… napriklad Iphone 6 plus 16GB (zo 729 na 779) alebo Iphone 5s 16GB (z 539 na 569 EUR)… takze realna zlava nie 10%, ale len 4%…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.