Adele pri uvedení nového albumu zrejme uprednostní Apple Music pred Spotify

Dlho očakávaného nového albumu Adele s názvom ,,25” sa zrejme používatelia Spotify hneď nedočkajú. Adele a jej tímu nevyhovuje nastavenie danej služby, cez ktorú si môžu ľudia vypočuť hudbu aj bez predplatného.

Nato, aby Adele postoj k Spotify zmenila, musela by daná firma zmeniť svoju politiku a neponúkať tú istú hudbu tým, čo majú aj nemajú predplatné iba s rozdielami v službách.

Vyzerá to tak, že k albumu budú mať prístup ale odberatelia Apple Music, pretože už teraz je možné cez iTunes album predobjednať.

Voči Spotify mali v minulosti výhrady aj iní umelci, ktorí mali podobný problém ako Adel. Niektorým sa nepáči ale ani to, že predplatné Apple Music je tiež na prvé 3 mesiace zadarmo.

Apple Music je na tom ale stále lepšie. Dokazuje to napríklad úspech, ktorý mala Beyonce so svojim albumom, ktorý mal exkluzivitu pre iTunes a zlomil rekordy.

Ako ste na tom vy s odberom? Platíte za Spotify alebo sa radšej prikláňane k Apple Music?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.