Najtenšia externá batéria Mophie Juice Pack Air predĺži životnosť iPhonu o 100%

iPhone je vďaka praktickým aplikáciám, Safari, iTunes a Siri, viac, než len obyčajný telefón a mnohokrát si asi ani neuvedomujeme, ako naplno ho využívame, keď sa zrazu stane, že sa vybije batéria a to sa deň len začal.

Výdrž batérie pre modely 5S, 5C a 4S sa pohybujú od 9–10 hodín s pripojením k wi-fi. Ich životnosť sa skracuje využitím ďalších funkcií a stúpajúcimi teplotami horúcich letných mesiacov. Pri reálnej výdrži 6 hodín a menej začína byť nabíjanie iPhonu mierne otravné. Pokiaľ nechcete nosiť sieťové napájanie stále so sebou, našli sme pre vás ideálne riešenie.

Značka Mophie je priekopníkom externých batérií pre iPhone, a to celkom oprávnene: v povedomí užívateľov je zárukou kvality a šíria sa o nej dobré ohlasy. My sa dnes pozrieme na jeden z najnovších modelov, Mophie Juice Pack Air pre iPhone 5/5S, ktorý je momentálne najtenšou externou batériou od Mophie vôbec.

Hlavnou výhodou Juice Pack Air je až 100% väčšia životnosť batérie pre iPhone, ktorú zaručuje líthiová batéria s kapacitou 1700 mAh. Ak pracujete a potrebujete prijímať hovory za každých okolností, ste na cestách alebo do neskorého rána pozeráte videá, 2× väčšia výdrž batérie je vlastnosť, ktorú oceníte a nám sa skutočne osvedčila.

Použitie externej batérie pre iPhone je pritom jednodnoduché: telefón stačí vložiť do “púzdra”, t.j. do Juice Pack Air a zapnúť spínač na zadnej strane. Ten zmení farbu diódy z červenej na zelenú a iPhone sa začne nabíjať. Keď sa všetka kapacita externej batérie vyčerpá, iPhone aj Juice Pack Air nabijete spoločne cez micro USB už do troch hodín.

O nabíjaní informujú LED diódy, ktoré k pripojení na zdroj začnú blikať. Po 30 sekundách nabíjania sa vypnú a rozsvietené budú zase vtedy,až keď bude batéria Juice Pack Air nabitá na 100%.

Juice Pack Air sa vyrába v štyroch farbách: čiernej, červenej, zlatej a bielej. Všetky farby okrem bielej majú matný povrch, ktorý je príjemný na dotyk a zabraňuje vyšmyknutiu iPhone z ruky; len biela farba je lesklá, pripomínajúca povrch chladničky, a iba vínovo červená farba má špeciálnu vlastnosť mierne meniť svoj odtieň pri natočení púzdra. Púzdro je naviac ergonomicky tvarované, takže perfektne padne do ruky.

Ďalšou z výhod je, že Juice Pack Air príliš nepridáva na hrúbke iPhone. Púzdro je tučnejšie, ale nie závratne – Mophie teda drží svoje slovo a prívlastok “najtenšia a najľahšia externá batéria” si zaslúži. Veľkosť je 6,6 cm x 14,1 cm x 1,6 cm (oproti 5,9 cm x 12,4 cm x 0,76 cm pre iPhone 5S) a má hmotnosť len 76 gramov (iPhone 5S váži 112 gramov). Batéria prirodzene slúži aj ako ochrana, takže váš telefón je v bezpečí pred špinou, škrabancami a nárazmi.

Na trhu nájdete lacnejšie externé batérie ako je Juice Pack Air. K výhodám, ktoré dostanete za “príplatok”, však určite patrí funkčnosť s novým firmwarom – tam, kde čínske výrobky môžu spôsobovať problémy a nabíjanie batérie môže byť pri zapojení problém, Mophie je zárukou kvality, o ktorej svedčí aj malé množstvo reklamácií.

A je tu ešte malý bonus: Juice Pack Air nemá negatívny vplyv na kvalitu zvuku, keď je audio zapnuté na laudspeakers. Naopak, Mophie externú batériu navrhol tak, aby kvalita zvuku bola živšia a plnšia. Batéria nemá žiadny vplyv ani na anténu a synchronizáciu; tá je rovnaká ako pri bežnom použití a prebieha pri nej nabíjanie oboch zariadení.

Ak toto leto cestujete alebo vám vadí, že horúci vzduch má negatívny vplyv na výdrž batérie, Juice Pack Air je určite dobrá voľba. Cena je 79,99 € a zakúpiť si ho môžete cez InnocentStore.sk.

Kde Juice Pack Air využijete

  • na dovolenke: čítanie správ, kníh, používanie aplikácií
  • pri práci: keď si nemôžete dovoliť, aby ste neprevzali hovor alebo neodpovedali na správy
  • pri zábave: pozeranie videí, počúvanie a streamovanie hudby
  • počas bežného dňa, aby ste so sebou nemuseli nosiť sieťový adaptér

Výhody Mophie Juice Pack Air

  • predĺženie životnosti batérie iPhone o 100%
  • tenký dizajn
  • ergonomické tvarovanie
  • protišmykový povrch (okrem bielej farby)
  • váha len 76 gramov
  • nabíjanie oboch zariadení spoločne (iPhone aj Juice Pack Air) do 3 hodín cez micro USB
  • lepšia kvalita zvuku pri použití laudspeakers
komentáre
  1. vsetky externe baterie pre mna aj rodinu su od inergie. Som spokojny, ajfon niekedy nabijem aj 3 krat bez toho aby som bol hocikde. Maju multifunkcny konektor, a v skratke, nespravia z vaseho iphona golema, a mozete nabijat aj dve alebo viacero zariadeni naraz. len pr einspiraciu, inergie je dalsia alternativa Mophie. Cisla neovladam ale v praktickom zivote moc moc uzitocna vec.

    0
    0
  2. Clovek investuje do najtensieho telefonu 700€, aby ho potom strcil do 1,6cm puzdra s bateriou lebo mu nic nevydri…. smutne…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.