Pozrite si nové rendery pripravovaného iPadu 5

Portál MacRumors poveril CiccareseDesign vypracovaním renderov pripravovaného iPadu 5. generácie. Pri návrhu vychádzali z údajných záberov jeho zadnej strany, o ktorých sme vás informovali pred niekoľkými týždňami.

iPad je na obrázkoch pre lepšie porovnanie prirovnaný k ďalším produktom Apple v pomere 1:1. V prípade, že zábery zadnej strany sa ukážu ako pravé, nový iPad by mal byť o 17 mm užší, 4 mm nižší a 2 mm tenší.

iPad 5 vedľa iPadu mini.

Ďalšie fotografie nájdete v pokračovaní článku *** iPad 5 na iPade 4.

ipad

iPad 4, iPad 5 a iPad mini.

ipad

iPad 5, iPad mini a iPhone 5.

Foto: MacRumors, CiccareseDesign

komentárov
  1. Nemyslim si ze ho az tak po stranach orezu. iPad mini orezali aby sa im co najväcsi display zmestil prave do jednej ruky.

    0
    0
  2. Nemyslim si ze to je ono. Veď ten zmenseny ram po stranach je na iPade mini len preto lebo sa snazili napchat co najvacsi display, ktory by sa dal drzat v jedne ruke, tak preco ho davat na velky iPad, aby sa tazsie drzal a prstami zaklanal display?

    0
    0
  3. Ale pan administrator, co ste neuverejnili ani jeden moj prispevok, na macblogu vladne uz dlho demencia, ved len kradnete clanky z 9to5mac, cultofmac a prekladate ich. Sem tam mate svetle chvilky a vydate kvalitnu recenziu.

    0
    0
  4. suhlasím s fridrichom… ale ide o to že ste o dosť pozadu… hlavne čo sa týka víkendov… ked piatok víde poobede novinka tak všade to je hned vydané zato tuto to víde ako novinka až v pondelok… čiže je to tu dosť pozadu niekedy… macblog čítam prvý, ale večšinou si možem z troch článkov dovoliť dva preskočiť pretože o nich viem z predchádzajuceho dna a ten posledný večšinou aj tak nájdem niekde ovela podrobnejšie opísaný (a ked je to niečo nejasné tak často aktualizuju tie články, zatial čo tu si možem prečítať len tú prvu klebetu a pravda nevíde najavo…) … ale musím uznať, recenzie su fajn :) a niektoré články ma prekvapia a su tu PRVE a iné stránky o nich ani nenapísu :) čo je málokedy :)

    0
    0
  5. Fridrich: a co si maju clanky vycucat? ved vsetky mac weby preberaju spekulativne clanky od hlavnych mac webov z USA, alebo odkial myslis, ze beru informacie?

    0
    0
  6. urcite nebude mat taky tenky ram, predstavte si ze by ste to jednou rukou chytili na boku a hned by ste drbli prstom na displej a uz by zlyhala ovladatelnost kvoli dotyku… :) na toto apple urcite mysli

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť