Phil Schiller tweetol link na správu o výskyte malvéru v mobiloch podľa platformy

Vice-prezident svetového marketingu Apple Phil Schiller včera na svoj nie veľmi často aktualizovaný Twitter účet umiestnil odkaz na správu agentúry F-Secure, ktorá porovnáva výskyt malvéru na jednotlivých mobilných platformách a z ktorej zďaleka najhoršie vyšiel Android, ktorý bol v roku 2012 terčom 79 % všetkých hrozieb, pokým iOS iba 0,7 %.

Schiller do tweetu napísal len: „Be safe out there: f-secure.com/sta­tic/doc/lab…

Zdroj: F-Secure

komentárov
  1. hejteri, kde ste? alebo si kazdy uz uvedomil ze android nie je nic ine len menejcenny (okopirovany) a nebezbecny kompromis???
    peace :)

    0
    0
  2. a co tym chcel autor povedat? Android je system ktory bezi na viac zariadeniach ako iOS. Je otvorenejsi a tym aj nachylnejsi. Ved to nie je novinka…

    0
    0
  3. To je to, Android sa dostane na každý šmejd a ešte tie jeho nadstavby všelijaké či čo, úplne nezrozumiteľné. iOS je stále naj a vždy aj bude pretože je to normálny systém, Android je len taká lacná ničota pre také plastové hračičky od Samsungu atď.

    0
    0
  4. Tak ako win na PC ma ovela viac hrozieb ako OS X tak aj android na smartphonoch…nie som prekvapeny touto studiou ani tym kolko ludi si kupuje android (to su vlastne nadsenci windowsu)

    0
    0
  5. Mňa skorej začína trápiť tých 0,7% a ten G-Adware mi začína liezť poriadne na nervy v aplikáciach. Väčšinou kúpou appky reklamy odstránia, ale sú aj vydridusi čo ani pri kúpe full appky reklamu neodstráni }:-(

    0
    0
  6. “Vase meno 08.03.2013 o 12.20” ……. 0,7 a 79 je vyse 110-nasobny rozdiel ;-) chces snad niekoho presviedcat ze android bezi na 110-nasobne vacsom pocte zariadeni nez iOS???????????? :-DDDDD odhadujem ta na 40-stupnove horuucky ;-))

    0
    0
  7. Android bezi na viac zariadeniach ako iOS? No nevravim ze nemas pravdu, ale aj iOS zariadeni je dost vela a urcite to nie je taky nepomer ako v danom grafe.

    0
    0
  8. ty si asi velmi haklivy na tuto temu, vsak? :)
    je to obycajny fakt, prieskum, statistika..akych je na podobnych weboch hromada, len tato ti akosi nevonia.

    0
    0
  9. to co napise,alebo povie schiller by som si riadne overil, ten clovek je silny demagog, myslim,ze by sa od neho mohol ucit aj goebbels

    0
    0
  10. Ctěl bych podotknout, že jen v USA je android je téměř 3x rozšířenější než iOS. Zkuste vzít do úvahy poměr iOS a android v celém světě a zjistítem že ta statistika pro iOS nevyjde nijak přesvědčivě

    0
    0
  11. iOS nie je na menej zariadeniach. A tám máš aspoň istotu, že tam nie sú žiadne zavírusované aplikácie.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.