iGrip – robustné a spoľahlivé držiaky iPhonov, iPodov a iPadov do auta

Pokiaľ často používate telefón v aute, určite ste sa stretli s problémami ako telefón spoľahlivo upevniť na čelné sklo, prístrojovú dosku alebo na mriežku vetrania tak, aby ste mali počas jazdy telefón v zornom poli a mali tak možnosť sledovať navigáciu alebo počúvať hudbu a zároveň telefón dobíjať, aby to nevzdal skôr, než dorazíte do cieľa.

Na trhu nájdete samozrejme nespočetné množstvo rôznych typov držiakov do auta od mnohých výrobcov. Čo takto ale vyriešiť to poriadne?

Držiaky iGrip existujú ako v prevedení špecifickom pre konkrétny typ telefónu (trebárs držiak iba pre Apple iPhone 4S), tak aj v prevedení univerzálnom umožňujúcom v aute upevniť v jednom type držiakov niekoľko rôznych modelov telefónov.Príkladom môže byť držiak iGrip Try-Me Dock Kit (T5–30410), do ktorého môžete umiestniť iPhone 3, 3GS, 4, 4S, 5, 5C i 5S, a to bez ohľadu na to, či je telefón v puzdre alebo nie. Telefón tak môžete do držiaku vložiť vy, svokra, otec alebo brat bez ohľadu na to, aký model iPhonu každý z nich používa. Jednoduchou modifikáciou môžete do držiaka integrovať originálny USB kábel od Apple (s Dock alebo s Ligthning konektorom) a vytvoriť tak z držiaka dobíjaciu stanicu alebo držiak pripojiť na audio-systém vozidla.

Držiaky iGrip od spoločnosti Herbert Richter GmbH síce určite nepatria mezi najlacnejšie na trhu, ale rozhodne mezi tie najkvalitnejšie. Na výrobu sú použité materiály, ktoré nevädnú vplyvom UV žiarenia a držiaky tiež prechádzajú množstvom náročných testov, aby sa zamedzilo možnosti ich mechanického poškodenia. Aj vďaka tomu je na držiak poskytovaná 5 – ročná záruka.

Pokiaľ hľadáte riešenie upevniť telefón tak, aby držal v aute na rovnakom mieste a nie iba dnes, ale rovnako aj zajtra, za týždeň a za mesiac a bez ohľadu na to, či vonku na auto svieti slnko, prší alebo sa na ňom vytvorí námraza a aby sa zároveň behom jazdy netriasol ako sviečka vo vetre, nájdete ho na i-grip.cz alebo i-grip.sk. Teraz s možnosťou zľavy počas čierno-piatočného víkendu.

Jiří Malůš@DATRON

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.