Apple aktualizoval iOS na verziu 6.1

Apple vydal novú verziu svojho operačného systému pre mobilné zariadenia a Apple TV. Verzia 6.1 prináša okrem opravy chýb podporu LTE na iPhone 5 u ďalších 36 mobilných operátorov a podporu ďalších 23 mobilných operátorov pre LTE v iPade a iPade Mini. Slovensko ani Česká republika medzi nimi ani naďalej nie sú.

Medzi ďalšie novinky v iOS 6.1 patrí rozšírená funkcionalita Siri, ktorá vám odteraz v USA kúpi aj lístky do kina a predplatitelia iTunes Match môžu sklady sťahovať aj jednotlivo a nie len celé albumy naraz. Apple TV získala naviac podporu pre bluetooth klávesnicu.

iOS 6.1 je k dispozícii zdarma pre iPhone 5, iPhone 4/4S, iPhone 3GS, iPad s Retina displejom (3. a 4. generácia), iPad Mini, iPad 2 a iPod Touch (4. a 5. generácia).

komentárov
  1. Dovolim si reagovat na iOS6.1
    Od verzie iOS6 som parkrat pisal na Apple support, ze:
    -mam problem s iTunes store , ked dam purchased music alebo Beatles box set,ktory mam zakupeny, tak sa App store sekne a niekedy spadne do springboardu
    -kedy vratia moznost hide purchase co bola v iOS5.1.1
    Podotykam, ze som robil DFU restore a mam Iphone 4S.
    Ani jedna odpoved.Tvrdim, ze toto by sa za Steva nestalo , dokonca raz som mu priamo pisal a aj mi odpovedal.Skoda , ze uz nie je medzi zivymi.
    CIze ubehli cca 4 mesiace a opravili par chyb a to je vsetko.Kedze nemam JB, nemozem sa vratit na iOS 5.1.1 co ma velmi mrzi..

    0
    0
  2. Poslednu dobu update iOS neprinasa skoro ziadne prevratne novinky pre bezneho pouzivatela… Aj tento posledny mohli kludne nazvat iOS 6.0.3… Dufam ze iOS 7 bude konecne prelomovy a zakomponuju tam viac noviniek…

    0
    0
  3. Ešte som len nainštaloval a už som musel dať 2x reštart plus raz mi reštartlo samo cely telefon ked som sa snažil unlocknúť kartu alebo skontrolovať SHOW MY CALLER ID… chybičky sa nam kopia v appli chlapci

    0
    0
  4. Dobry den mam obrovsky problem , vcera som updatol ip 5 na IOS 6.1 a vsetko prebehlo ako malo a ked som siel niekomu zavolat tak mi napisalo ze Hovor Zlyhal .
    Viete niako pomoct prosiim ?
    Ale nechcem spravit restore.
    Za odpovede vopred dakujem.

    0
    0
  5. Dufam, ze uz fixli problem so syncom kontaktov s facebookom. Aj ked kontaktu explicitne nastavim aby zobrazoval meno z iCloud, on to po case sam prepne na meno z facebooku…

    0
    0
  6. Martin : ide o internet? Ze Vam nejde internet? Akeho mate operatora? Ked nahodou mate O2 tak si internet musite nastavit nanovo v nastaveniach a to Nastavenie/Vseobecne/Mobilne/Mobilna datova siet/a do APN zadat “o2internet”

    0
    0
  7. mozem kaslat cely ajfon 5.
    moja 4s ma nikdy nesklamala soft 5.0.1
    baterka drzi super a restart som nerobil hadam nikdy:)
    netreba mat vzdy to najnovsie..
    neznamena ze to bude najlepsie..
    :)

    0
    0
  8. Mam 3ks Iphone5, vsetky stracaju signal (ziadna siet) pokial je zapnuty 3G. Strati komplet siet, nie len internet. Na telefone ukazuje ze ma aj siet ze je vsetko OK, len ked sa zacne volat tak sa neda, ani sa na neho nedovola druhy až dokedy ho nereštartujem 2-3krat. Niektory iPhone strati signal raz za dva dni druhy zase 2x za den. V meste s plnym signalom. Ten problem je aj vo svete na niektorych tel., len je zaujmave ze mne to robia vsetky 3ks. Reklamacia nepresla, neprejavila sa chyba, iPhone poškodeny padom ….
    Skusam to riesit cez telekomunikacny ombudsman.

    0
    0
  9. Hovor zlyhal, to je ten problem so sietou. Ze nieste dostupny zistite az ked zacnete volat a oznami Vam “Hovor zlihal”. Pritom nemusite byt dostupny aj cele hodiny.

    0
    0
  10. No ja som zaregistroval 2 vážne chyby zatiaľ:
    – Zaplo sa mi 3G a pritom som mal nastavené len edge (1x po preinštalovaní)
    – Jas displeja sa mi zníži na minimum (2x ráno keď som vstával, uvidím zajtra)
    Inak zatiaľ všetko po starom (iPhon4S)

    0
    0
  11. Hovor zlyhal, robi si to kedy chce niekedy aj na pol dňa. Mne to začalo “asi” pri ios 6.1 . (Taky som bol rad “iphone”, že mam). Ale už niesom. Kurva robte s tým niečo. S 3gs-kom som nemal problemi.

    0
    0
  12. Hovor zlyhal… Na iPhone 4S, aj pri iOS 6.1, 6.1.1, 6.1.2.
    Problem bol, ze kazdy odchadzajuci hovor zlyhal. prijat sa dali vsetky hovory, internet slapal jak cez 3G tak WiFi. Signal siete sa nestracal. Podarilo sa mi vyriesit ten problem aj ked neviem kde je jeho presna pricina. Nie je to problem HW ale nejaky Softowy. V Appli nepomohli. Ze nech sa reklamuje tel u operatora.
    Takze cez iTunes som ho dal do povodnych nastaveni. Akonahle potom som nechal obnovit zalohu z iCloudu, chyba bola spat. Skusil som ho registrovat ako novy tel a odvtedy tel slape ako ma. Takze chybicka je niekde v zalohe z iCloudu…

    0
    0
  13. Prosím Vás, dá sa pri iOS 6 dať back up neskorší ako posledný? na iOS 5 sa to dalo control a klik na telefon a vyhodilo k akému back up-u sa chcem vrátiť. Prípadne ako sa vrátim na iOS 5 bez toho aby mi všetko zmizlo? alebo čo mám robiť? Ďakujem za odpoved, súrne to potrebujem stratili sa mi dôležité poznámky.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť