7% až 10% zľavy na produkty Apple, posledná možnosť ako ušetriť do konca týždňa

PR | O chvíľu je tu koniec marca a rovnako aj možnosť získať Apple produkty lacnejšie. Získajte špeciálnu zľavu –10% pri kúpe prenosného počítača MacBook Pro a MacBook Air, alebo využite –7% na všetko počas šťastnej hodiny na prémiových predajniach m:zone.

Vyberte si svoj nový prenosný počítač MacBook Air, alebo MacBook Pro a získajte od nás špeciálnu jarnú zľavu vo výške až 10% z jeho ceny. Prispejeme vám na váš sen. Stačí ak nám prinesiete, alebo zašlete ľubovoľný starý počítač. Počítač môže byť nefunkčný (aj bez vnútorných komponentov). U nás sa ekologicky zlikviduje a vy budete mať nový, ktorý je šetrnejší k životnému prostrediu. Využite nákup na výhodné splátky priamo na predajniach, alebo aj priamo pri nákupe online zo stránok www.mzone.sk, nemusíte šetriť, jednoduchšie je splácať. Akcia platí do vypredania zásob. Nevzťahuje sa na MacBook Pro s Retina displejmi.

Pre všetkých zákazníkov sme pripravili šťastnú hodinu v ktorej si môžu u nás nakúpiť a získať zľavu až 7% na všetko. Od soboty 23. marca až do piatku 29. marca 2013 v čase medzi 12:00 a 13:00 hodinou vám bude na každý nákup uplatnená okamžitá zľava vo výške 7%. Zľava je skutočne na všetko (iPad, iPhone, iPod, počítače, príslušenstvo). Naplánujte si najbližší nákup u nás a ušetríte. Túto zľavu nie je možné kombinovať s iným typom zliav. Zľava bude poskytovaná len pri nákupe na prémiových predaniach m:zone Aupark (Bratislava), m:zone Aupark (Žilina) a m:zone Eurovea (Bratislava). Platí na všetky skladové zásoby a len do ich vypredania na predajniach. Nečakajte že sa predá práve to čo ste si vybrali.

Prezrite si VIRTUÁLNE PREHLIADKY všetkých m:zone predajní. Stačí len kliknúť.

Spoznajte výnimočnosť Apple produktov v prémiových predajniach m:zone.

komentárov
  1. Fakt? iStore v BB cely tyzden hlasali,ze v Piatok bude zlava 15 percent na Macbooky. Cely tyzden bola cena zakladneho modelu 1199 eur. A cuduj sa svete co sa stalo s cenou v Piatok rano? Vyskocila na 1259 eur. Uz ked tam stala rada tak mile prekvapenie. Tak kto je tu drahsi?

    0
    0
  2. presne preto nemam rad slovenske obchody, namiesto zlavy – zdrazenie a z toho potom zlava, a to ani nehovorim o iphonoch ktore su po 20% zlave po roku drahsie ako novy iphone v usa

    0
    0
  3. Som maximálne spokojný s m:zone a všetko čo mám, je odtiaľ, takže…. ani by som netvrdil, Vážený emil :-)

    0
    0
  4. akcia vyuzita, novy air13, bral som od nich uz aj ipad new, do teraz spokojnost aj s jednanim , max spokojnost :)

    0
    0
  5. Vase meno

    Tarate dve na tri. Napiste konkretne ktory piatok mala byt zlava 15% a kedy tam stali tie rady. Kupil som tam Macbook Pro s 10% zlavou tento tyzden a pokial viem tak ta zlava plati do konca marca. Tak netarajte prosim Vas.

    0
    0
  6. Rozdiel medzi najyššou radou MB Pro medzi USA a SK je asi 800 Euro. To je dosť. Áno, u nás je dvojročná záruka a tam Vám dajú iba jednoročnú, ale aj tak je to veľa. Idem do Japonska teraz o tri týždne, kúpim si MB Pro tam, a ušetrím 750 Euro a to mám ešte aj Apple Care…to je CHORÉ.

    0
    0
  7. LackoB: Ja by som mal veľký záujem o tu najnovšiu Retinu lenže tu v základe 2199€ a neni ani dostupná ani v istores ani v maczone a to nehovorím o tej naslapanej za 2799€! Nechcem si ani predstaviť tu cenu v Japonsku:( koľko by som usetril!!! Nejde niekto na otocku do USA?:D

    0
    0
  8. Páni, lenže zabúdate na americkú obdobu DPH, ktorá je pre každý štát iná, takže sa neuvádza + clo do EU. Takže tá cena potom už nie je taka prehnaná … ale uznávam, že keď si to doveziete tak sa clu pravdepodobne vyhnete

    0
    0
  9. V Japonsku je dph 5 percent. Stále sa to oplatí. Tých 700 Euro je rozdiel. To je dosť fakt. Ale to nehovorím iba o MacBookoch. 128 GB iPad tam stojí 548 Euro, wifi only verzia.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť