V piatok Až 15% zľava na Apple počítače a príslušenstvo, nová predajňa iStores Banská Bystrica

PR | Vážení Apple nadšenci: Oslávte s nami otvorenie novej predajne iStores v Europa Shopping Center v Banskej Bystrici. Pozývame Vás na jej slávnostné otvorenie dňa 19. októbra o 9:00 ráno. Neváhajte a príďte nás v piatok ráno navštíviť aj s Vašimi priateľmi.

Počas otvorenia získa každý zákazník na predajni zľavu 15% na jeden Mac a 10% zľavu na všetko ostatné príslušenstvo. Akciová zľava 15% sa nevzťahuje na iPad, iPod ani iPhone a zľava sa nekombinuje so žiadnou inou marketingovou akciou alebo zľavou.

Na iPad sme pre Vás pripravili dve nasledovné akcie:

  • Špeciálna akcia na iPad2: Počas otvorenia získate iPad 2 s 10% zľavou.
  • Špeciálna akcia na New iPad: Počas otvorenia získate príslušenstvo do sumy 30 EUR s DPH k New iPad zadarmo.

Zľava sa nekombinuje so žiadnou inou marketingovou akciou alebo zľavou (Back to School, študentská zľava 5%). Zľava sa dá uplatniť iba na tovar, ktorý je na sklade predajne iStores v Europa SC v deň otvorenia, preto neprijímame objednávky na akciový tovar cez eshop www.i-stores.sk.

Tovar štandardne predávame aj na splátky (Home Credit, Cetelem), avšak v deň otvorenia 19. 10. na splátky nepredávame. Prijímame platby kreditnými aj debetnými kartami (VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard).

Počas otvorenia nás bude svojou hudbou sprevádzať Apple nadšenec a šoumen Marián Čekovský v spolupráci s vynikajúcim trubkárom.

Predajňa bude ponúkať školenia, priamo v predajni Vám zabezpečí aktualizácie, pomôže s inštaláciou nových softvérov a hardvérov a bude ako Certifikovaný Apple Personál vždy pripravený zodpovedať Vaše otázky, tak aby ste sa stali s Mac-om produktívnejší. Vaše námety, pripomienky a sťažnosti radi uvítame.

Predajňa iStores sa nachádza iStores v Europa Shopping Center v Banskej Bystrici na 1. poschodí medzi trafikou Toppress a klenotníctvom World of Watches.

Odkaz na Europa SC na http://www.europasc.sk/…cny-plan.php.

Podmienky akcie „Buď kreatívny a vyhraj“:

  1. Urob zaujímavý klip z otvorenia predajne iStores a vlož do neho svoj talent a nadšenie pre Apple.
  2. Publikuj ho na ľubovoľnom serveri dedikovanom pre videá (Youtube, Vimeo a  podobné) a pošli nám jeho link do 31. októbra na adresu info@i-stores.sk alebo ho s nami zdieľaj na Facebooku.
  3. Zo všetkých klipov vyberieme jeden najlepší a autora dostane od iStores nový iPad.

Tešíme sa na Vašu pravidelnú návštevu.

UPDATE: predajňa otvorená, fotografie z otvorenia nižšie:

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť