Skutočne niečo veľké! Najväčšia predajňa APR nie len na Slovensku, 10% zľava u m:zone

PR | Doteraz tu boli len malé predajne. Preto pre vás otvárame niečo skutočne veľké. Prinášame vám najväčšiu predajňu Apple Premium Reseller nie len na Slovensku, ale v susednej Českej republike a Maďarsku. Na predajnej ploche viac ako 200 metrov štvorcových nájdete všetky najnovšie Apple produkty, najširší sortiment originál príslušenstva ako aj množstvo doplnkov od svetových značiek. Zažite ešte lepší m:zone.

Chcete spoznať Mac, iPod, alebo iPad a neviete, ktorý je ten pravý pre vás? Porozprávajte sa s našimi Apple odborníkmi. Ukážeme vám prečo je Mac obľúbený, jeho jednoduchosť, intuitívnosť, rozdiely a vyberieme ten, ktorý bude vyhovovať presne vašim požiadavkám. Osobne len pre vás.

Počas otvorenia 28. septembra 2012 môžete v novej predajni m:zone Eurovea využiť špeciálnu zľavu vo výške 10%.

Zastavte sa u nás. Zľavu je možné uplatniť len priamo pri nákupe v predajni na všetky produkty Apple (mimo výpredajových počítačov a iPhone) a celý sortiment príslušenstva a doplnkov. Zľavu 10% nie je možné kombinovať s iným typom zliav, alebo akcií m:zone (EDU, BTS, splátky bez navýšenia), platí výhradne len na skladové zásoby v predajni m:zone Eurovea (nie je možné využiť ju pri nákupe online na stránkach www.mzone.sk, alebo v iných prevádzkach m:zone) v deň otvorenia 28.9.2012.

V novej predajni m:zone Eurovea nájdete priamo aj servis. Ľahko a pohodlne si môžete nechať u nás opraviť všetky Apple produkty v rámci záručného aj pozáručného servisu. Máte rozbitý, utopený, alebo úplne nefunkčný iPhone, alebo iPad? Nevadí u nás ho opravíme tak aby fungoval ako nový. Opýtajte sa našich servisných technikov, radi vám odpovedia. Predajom naše služby nekončia, je to len začiatok. V predajni môžete využiť aj nákup na splátky, nový spôsob nákupu GeniusPay a samozrejme platby kreditnými aj debetnými kartami (VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, American Express).

V piatok 28. septembra vám bude spríjemňovať otvorenie skvelý tím Dance Exxtravaganza DJ Pico a DJ Stame (tanečný briliant v programe rádia Europy 2). Okrem aktuálnej tanečnej hudby vystúpi aj kontroverzný Rytmus (medzi 16–17 hodinou priamo pri predajni). Pozývame Vás.

Nová predjajňa m:zone sa nachádza v hlavnej budove Eurovea na prízemí (Ground floor) vedľa predajní Chrono a Cielo Venezia, oproti predajni Pietro Filipi (nad Panta Rhei). Od 26. septembra bude pôvodná predajňa m:zone (pri kinách v druhej budove) zatvorená. Do otvorenia novej predajne môžete navštíviť našu druhú prevádzku m:zone v Auparku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť