iTunes Gift Cards sa oddnes predávajú aj na Slovensku

Darčekové poukážky do iTunes (iTunes Gift Cards) sa začali dnes predávať aj na Slovensku. Karty nesú kredit, ktorým sa dajú zakúpiť hudba a filmy z iTunes Store, aplikácie z App Store alebo knihy z iBook Store. Určené sú primárne ako darček, zároveň však vďaka nim môžete nakupovať v elektronickom obchode aj bez použitia platobnej karty.

Gift Cards, ktoré sa nie náhodou objavili na pultoch v predvianočnom období, sú dostupné s kreditom 15, 25 a 50 eur a s veľmi jednoduchým grafickým prevedením, ktorému dominuje logo iTunes Store alebo App Store. Predávajú ich zatiaľ –dvaja– traja Apple Premium Reseller obchody – Traco, SWP a iStores.

Foto: Apple

komentárov
  1. uf, same BA obchody :/ na vychode nikto :/ dufam ze aj cena bude normalna vo vyske kreditu a postovne nebude 5 eur.

    inac palec hore :) pomoze to veeela vela ludom..

    0
    0
  2. A ja len doplnim ze sa daju vytvorit aj cez iTunes. Co znamena ze ked chcete dat niekomu darcek a nieste z BA da sa vytlacit.

    0
    0
  3. ^ Naco chcete kupovat sk gift cards a platit nimi na zahranicnych stores?:D
    Ludia sa tesia, ze su GC konecne dostupne aj u nas a vy naopak. Na pouzivanie v US store su US GC. Kazdy store v tej ktorej krajine pouziva vlastne, cize sk nemozete pouzit v uk a naopak.

    0
    0
  4. Tomas: Dobre je to napriklad na to, ze si mozem nakupovat hudbu v US store, pretoze tam je lacnejsia. Napriklad to, co v US store stoji 0.99 USD, tak v slovenskom obchode stoji 1.29 eur.

    Ale riesit nakup gift kariet pre US store cez ebay nebudem, tak nic nekupujem.

    0
    0
  5. ja som mal slovensky app store ale ked som si v nemecku dobil kredit cez gift card tak mi ho zmenilo na nemecky a nemozem ho zmenit az do vycerpania kreditu…teda so slovenskymi kartami asu budete moct nakupovat iba v sk store

    0
    0
  6. Gift Cards ani nejdu zadat pokial mate ucet iny ako slovensky, najprv si ho treba zmenit na slovensky a potom pojde k nakupu len v slovenskom store

    0
    0
  7. to je sice super, ze sa predava kredit v Blave, ale uvital by som aj predaj v inych predajnych sietiach, napriklad Tesco, Orange, O2, Datart a pod.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.