iLens – objektívy pre iPhone, teraz v akcii za 79 EUR

PR | Revolučný systém jednoducho vytvorí z vášho iPhonu alebo iného smartphonu profesionálny fotoaparát.

Chcete s vašim telefónom robiť fotografie ako z katalógu? Žiadny problém. Nádherné makro fotky, širokouhlé zábery, efekt fish-eye alebo 8-násobné optické priblíženie – to všetko dokáže so setom iLens váš iPhone alebo iný smarthphone.

iLens je unikátny set externých objektívov a statívu. Stačí priložiť magnetický objektív na telefón a fotíte. Externé objektívy iLens máte pritom vždy po ruke, napríklad na šnúrke pri kľúčoch.

Objektívy iLens sa nasadzujú pomocou magnetického krúžka nalepeného na iPhone.

iLens

Ako iLens funguje? Kombinuje tradičnú a dlhé roky overenú technológiu zrkadlovky a modernú techniku smarthponov. A práve vďaka tomu môžete na dovolenke, na prechádzke večerným mestom či v prírode zachytiť každý zaujímavý moment. Bez toho, aby ste na pleci museli nosiť brašňu s veľkým fotoaparátom. Vystačíte si totiž aj s vašim mobilom. Odteraz ste vždy na sto percent pripravený fotiť vo dne i v noci.Princíp systému iLens je jednoduchý. Stačí nasadiť vybraný objektív na tenký, takmer neviditeľný magnetický krúžok (ktorý sa nalepí na telefón) a fotíte. Žiadne skrutky, žiadne lepidlo, iba maličký magnet. V iLens balení je až 6 magnetických prúžkov – 2 pre iPhone 4 a 4S, zvyšné 4 pre ostatné smartfóny.

iLens

Porovnanie fotografií s a bez využitia širokouhlého objektívu iLens.

iLens

Fotografia s teleobjektívom iLens až s 8× násobným priblížením.

Balenie obsahuje teleskopický miniobjektív s 8-násobným optickým priblížením, širokouhlý objektív s takmer 180° záberom a makroobjektív (na snímanie z krátkych vzdialeností). Jeden set objektívov iLens pritom môžete využiť až na 6 rôznych telefónov súčasne. Sada obsahuje aj statív, ktorý je vhodný pre všetky bežne používané smartphony.

V týchto dňoch máte jedinečnú šancu objednať si set iLens iba za 79 eur s DPH – bežná cena je pritom 129 eur. A dopravíme vám ho už na ďalší deň zdarma kamkoľvek na Slovensko.

Foťte ako profesionál už zajtra. S iLens.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť