10% zľava na sortiment Apple LEN DNES V M:ZONE, prvé výročie otvorenia predajne v Auparku

PR | Pri príležitosti 1. výročia otvorenia novej APR predajne m:zone v Bratislavskom nákupnom centre Aupark smre pre vás pripravili odmeny, ktoré každého potešia. Žiadny nudný program, súťaže v ktorých nevyhráte, ale hodnotné zľavy a špeciálne ceny na modelovú generáciu MacBook Air (Mid 2011) a MacBook Pro (Late 2011). Čo ušetríme na programe rozdáme na zľavách práve Vám.

V piatok od 10.00 hodiny až do 21.00 nájdete len v predajni m:zone Aupark zľavu –10% na všetky počítače Apple (mimo počítačov, ktoré sú v akcii a výpredaji), Zastavte sa u nás a my Vám pomôžeme vybrať, ktorý Mac je pre Vás ten najlepší. Nižšia cena a ušetrené € Vám určite spríjemnia celý víkend. Okrem zľavy na nové počítače Vám pridáme dalších –10% aj na príslušenstvo. Či si vyberiete samotný obal pre iPhone, alebo iPad, stojan, tašku, nabíjačku, proste čokoľvek. Za Vašu dôveru Vám patrí odmena.

M:zone

Malé prekvapenie sme predsa len nachystali. Zastavte sa o 16:00 hodine a zažijete naživo kontroverznú hviezdu showbiznisu Rytmusa. Tešíme sa na Vašu návštevu už dnes v piatok 22. júna 2012 od 10:00 hodiny ráno do 21:00 večer.

~~Všetky ďalšie informácie, podmienky a pravidlá uplatnenia špeciálnej narodeninovej zľavy –10% si môžete prečítať tu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť