Súčiastky iPadu 3 naznačujú zmenu dizajnu

Na taiwanskom fóre zameranom na Apple sa objavili fotografie, na ktorých majú byť súčasti pripravovaného iPadu 3. Jeden z obrázkov je s najväčšou pravdepodobnosťou dock konektor. Zaujímavé je, že konektor na obrázku je biely, pričom iPad 1 aj 2 (biely aj čierny) majú čierny konektor. To vyvolalo špekulácie o aspoň malých zmenách v dizajne. Pôvodne sa malo totiž za to, že ak bude predstavený nový iPad, nepôjde o celkom iné zariadenie, ale skôr niečo ako iPad 2 HD, kde hlavným rozdielom bude vyššie rozlíšenie.

Súčasť iPadu 3 s bielym dock konektorom. Zdroj: appleinsider.com

Používateľ na stránke taktiež informoval o tom, že Apple začal interné vyšetrovanie, ktoré skomplikovalo jeho zdroju v Kalifornii poskytnútie viac informácií. Tá istá stránka pred rokom odhalila podobné fotografie 3×3 cm veľkého dotykového displeja, ktorý, ako sa neskôr ukázalo, bol použitý v iPode nano šiestej generácie. Taktiež sa na nej v roku 2010 objavili fotografie čierneho a bieleho predného panelu iPhone 4 ešte pred jeho uvedením. Na druhej strane sa však na stránke objavilo aj mnoho dohadov o MacBookoch, ako napríklad správa o „15“ MacBooku Air”:http://www.appleinsider.com/…ys_blog.html a iné, ktoré sa však nepotvrdili.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.