Nové MacBooky Air možno už tento štvrtok – nové a doplňujúce informácie

Viaceré zdroje poukazujú na to, že nové MacBooky Air so Sandy Bridge procesormi a Thunderbolt portmi by mohli byť predstavené už tento štvrtok. Podľa očakávaní by spolu s nimi mal byť uvedený aj nový operačný systém Mac OS X Lion.

Nový MacBook Air by mal mať opäť podsvietenú klávesnicu. Zdroj: appleinsider.com

Novinkou je správa AppleInsidera, podľa ktorej by nové MacBooky Air mali mať opäť podsvietenú klávesnicu. Všetky verzie prvej generácie MacBooku Air (z rokov 2008 a 2009) podsvietenú klávetnicu mali, po zmene dizajnu a predstavení nových, lacnejších modelov z nich táto vlastnosť z neznámych dôvodov zmizla, teraz by sa ale mala do oboch modelov (11.6″ aj 13.3″) vrátiť.

Podľa ďalších informácií by v blízkej dobe (tento alebo budúci týždeň) mali byť okrem MacBookov Air predstavené aj nové Mac mini a MacBooky White. 9 to 5 Mac v pondelok 11. júla informoval o blížiacom sa uvedení nových Mac Pro so zmeneným dizajnom skrine a pravdepodobne Thunderbolt portom. Modelové čísla, na základe ktorých 9 to 5 Mac usúdil, že išlo o nové Mac Pro, v skutočnosťi zrejme predstavujú MacBooky White. Apple navyše spolu s nimi má uviesť aj nové Mac mini.

komentáre
  1. > G03THE
    Pozrel som si ceny ale rozdiely medzi swp, traco a mzone som nenasiel. Dokonca ani proti rakuskemu applestore.
    Tak v com je problem?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť