iPad 2 na Slovensku v predaji od zajtra (6. máj 2011) od 19:00

Predaj iPadu 2 (naša recenziagaléria) sa oficiálne spustil aj na Slovensku.

Zakúpiť si ho môžete u predajcov Apple Premium Reseller zajtra 6. mája 2011 od 19:00. Zákazníkom by mali byť k dispozícii na vyskúšanie biele aj čierne výstavné kusy.

Značkové predajne APR (abecedne):

Ceny:

  • 16 GB WiFi: 479 € s DPH
  • 32 GB WiFi: 579 € s DPH
  • 64 GB WiFi: 679 € s DPH
  • 16 GB WiFi + 3G: 599 € s DPH
  • 32 GB WiFi + 3G: 699 € s DPH
  • 64 GB WiFi + 3G: 799 € s DPH

Magnetické obaly Smart Covers (naša recenzia) sa predávajú samostatne za 39 a 69 € s DPH, drahšie sú z koženého materiálu.

Pripomenieme, že v USA sa predaj začal 11. marca, v okolitých štátoch ako Česká republika, Rakúsko a Maďarsko sa iPad 2 oficiálne ponúkal od 27. marca 2011.

komentárov
  1. Tak som veľmi zvedavý, koľko sa ich na Slovensko dostane a ako rýchlo zmiznú z pultov (či podpultov….) predajní…PS: Neviete, či všetko je priamy predaj, alebo akceptujú aj predobjednávky???????

    0
    0
  2. pride asi 40ks v mixe na predajnu, ziadne predobjednavky nebudu akceptovane, treba sa ist kupit osobne do predajne.

    0
    0
  3. …možno len preto, že apple zistil, že sú tu MS v hokeji a rozhodol sa oficiálne spusiť predaj kvôli možným ziskom :P :D

    0
    0
  4. naozaj to bude oficialne? lebo ja som ziadnu zmienku o tom nenasiel ale za to som nasiel ze to bude ako s ipad1 dovoz z ciech.

    0
    0
  5. Takze dnes som sa stal majitelom ipadu2. Bol posledny v nay elektrodom aupark v Ba. Skusenosti s ipadom 1 uz mam dostatocne a doma am iphone 4. Mne osobne sa biely velmi pacil ale uz nebol. Uvazoval som ci 16 v hrsti alebo skusit pockst a kupit 32 alebo 64 GB. Rozhodol som sa ze 16 bude stacit a mozno apple urobi nieco so zdielanim napr z PC cez wifi (uvidime). Kupil som aj smart cover a funguje ako ma. Navyse po skusenostiach z minulosti som kuoil aj kit pre sd kartu a usb kit. A este som zainvestoval do kitu na HDMI kabel do TV. ( to som kupoval v m zone) kit na HDMI ma potesil. Ked date youtube na ipade sa pri prehravani zobrazi len staticka cierna obrazovka a to podstatne sa odohrava aj so zvukom na TV. Velmi prijemne. Ale napr mapy kedze je rozkisenie 4:3 tak aj ony su take v TV jedine film v rozluseni 16:9 sa prehrava 16:9 aj z youtube.
    Co by ma uplne urobilo stastnym keby sa k ipadu dal pripojit externy HDD a bolo by mozne prehliadat filmy alebo fotky priamo z neho. Inak ipad 2 je sviznejsi aj web je stabilejsi a javi sa ze rychlejsie pracujuci. Facetime som odskusal aj ked na zaciatku som nevedel ako ahodit spravne kontakt aby to funovalo. Chybu somurobil lebo facetime som mal na iphone 4 vypnuty. Oorom uz slo vsetko ako ma.
    Co sa tyka predajni… V NAY som mal pocit ze s ipadom sa moc casto nestretavaju. Kto vie ako by to dopadlo keby som chcel o nom vediet viac. Baterka vydrzi asi ako u starsieho co je fajb vzhladom k tomu ze mu bije 2 jadrovy procesor v srdci;o))
    Ipad na Slovensku si kupi malo ludi. Myslim si ze dovodom je asi to ze ho neskusia mat dlhsie ako par min v obchode zo zvedavosti. Ti co maju iphone si vravia ze im to zase staci… Ipad na Slovensku nepojde ako teple rozky ale urcite najlacnejsia verzia si najde zaujemcov viac ako je ponuka. Inak 32 GB verzia mi pripada optimalne riesenie lebo priestor na aplikacie bude coraz viac a viac obsadeny. Ak to neprezeniete s hudbou a date si tam 2-3 GB fotiek aj 16 GB verzia posluzi. Ale ako tu uz niekto pisal… Tu cakat na alsiu verziu ipadu nema zmysel lebo vzdy dalsia bude lepsia… Podstatne je ipad pouzivat inak nema zmysel. Ked bude veria ipad4 budem asi uz uvazovat o zmene ako o robim pri telefone. Na ipad 2 som cakal len kvoli vacsej RAM a kamere na facetime. Inak rychlist ipad1 pre mna bola ok. Moc hry totiz nehram a ani moc nedam filmom na ipade. Pre mna je to uzasny browser na gauc do postele a sem tam navsteve ukazat google maps a fotky. Takze som spokojny s nim az na stupidne skosenie printlacitkach a konektoroch.. Tahsie sa s nimi naraba ale zvykneme si nie? Ved ase je tensi lahsi a to je najdolezitejsie. Nadavat budem asi chvilku pri dokovani a nabijani ale pocase mi to asi nepride.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.