Hry BioShock, Borderlands a Rome Total War sú dostupné v Mac App Store

Minulý týždeň sme informovali, že štúdio Aspyr Media začalo s distribúciou svojich hier cez Mac App Store, čo by mohlo predznamenávať vyššiu účasť aj ďalších veľkých vývojárov. Toto sa skutočne vyplnilo a včera k svojej premiérovej hre Lego Star Wars spoločnosť Feral Interactive pridala trojicu populárnych titulov. V Mac App Store si od včera môžete kúpiť hry BioShock, Borderlands a Rome Total War.

Borderlands a bioshockZnámu hororovú strieľačku BioShock, ktorá bola vydaná v roku 2007 a na Macu sa zjavila o dva roky neskôr, si môžete z App Storu kúpiť za 32 €. Scifi strieľačka z roku 2009 Borderlands (Game Of The Year Edition), ktorá dostala ocenenie XBox hra roka, stojí 40 €. Strategická hra Rome Total War (Gold Edition), ktorá prvýkrát uzrela svetlo sveta pred viac ako šiestimi rokmi, vás vyjde na 24 €.

Každá z menovaných hier je o niečo drahšia ako škatuľové verzie pre PC. BioShock pre Windows stojí približne 20 €. Špeciálna edícia Borderlands je o päť eur lacnejšia ako pre Mac. Rome Total War si môžete zaobstarať približne za 10 €.

Všetky hry sú momentálne dostupné aj v Slovenskom App Store, narozdiel od hry Call of Duty 4 od Aspyru. Tá je kvôli chybe v jazykoch zatiaľ dostupná iba v niekoľkých západných krajinách, čoskoro by sa však mala zjaviť aj u nás.

Foto: Feral Interactive / GameWallpaper­s.com

komentáre
  1. Som zvedavý na kvalitu tých portov, naposledy som sa nachytal na CIV4, ale naštastie som to kúpil na steame, takže sa to dá hrať aj pod win, CIV5 port je vraj už úplná katastrofa.

    0
    0
  2. Stáhl jste už někdo Rome Total War? Asi je bláznovství ji očekávat “v češtině” že? (tak jako je na PC – zvuk anglický, ale popisky české)

    0
    0
  3. Porty u Borderlands a Bioshock dopadli naprosto úchvatně!! Bioshok jede jak po másle…vlastně ještě líp :-D (zkoušel jsem jen demo)… Borderlands mám originálku a ta je taky bez nejmenší chyby!! (některé porty nevyjdou a jsou skoro nehratelné, tyhle se ale povedly na 1*…stojí za to!)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.