Happy birthday SWP!

PR | Spoločnosť SWP (plný názov podľa Obchodného registra SOFTWARE PARTNER, spol. s r. o.) oslavuje svoje 20. narodeniny. Založená bola 1. júla 1991. Už od okamihu svojho vzniku sa venuje značke Apple a patrí jej v tomto smere slovenské prvenstvo. Prvými zákazníkmi SWP boli kreatívni profesionáli z reklamných agentúr a grafických štúdií, vydavateľstvá, spoločnosti zaoberajúce sa prípravou pre tlač, výtvarníci a nadšenci platformy Apple.

V roku 2000 otvorila spoločnosť SWP prvú maloobchodnú predajňu v nákupnom centre Polus zameranú špeciálne na produkty Apple. Bola to prvá predajňa svojho druhu v nákupnom centre v priestore, ktorý na ten čas ďaleko presahoval i hranice Slovenska. V nej sa tisíce dnešných používateľov Apple stretlo prvý raz s počítačom iMac, prehrávačom iPod a inými výrobkami Apple. V roku 2007 sa predajňa v Poluse presťahovala do neďalekého priestoru s väčšou predajnou plochou a SWP sa stal Apple Premium Resellerom.

V predajni SWP nájdete všetky aktuálne modely počítačov iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, prehrávače iPod, ako aj zariadenia, ktoré zmenili svet komunikácie – iPhone a najnovšie aj iPad. Paletu výrobkov Apple dopĺňa bohatý výber originálneho príslušenstva od Apple, ako aj iných značkových výrobcov. Spomedzi trvalých veľkých partnerstiev treba spomenúť Adobe, Canon, Epson a Wacom.

Na oslavu narodením pripravil SWP spotrebiteľskú súťaž, v ktorej ide o MacBook a k nemu štýlový Citroën DS3 na 2 týždne s plnou nádržou. Ďalšími cenami sú víkendový pobyt v hoteli Atrium v Tatrách, iPod touch a 6 fotoaparátov Canon PowerShot A470. Súťaž potrvá do 16. júla. Auto je do nedele vystavené priamo v Poluse neďaleko predajne SWP v rotunde pod kinami. Pekná hosteska informuje o súťaži.

Spoločnosti SWP prajeme všetko najlepšie a naďalej veľa úspechov!

komentárov
  1. Vsetka cest SWP a vsetko najlepsie. Ale musim uprimne a zialbohu konstatovat, ze konkurencia ich predbieha. Co sa tyka rychlosti a kvality servisu pocitacov, TRACO je 50% lepsie a rychlejsie, najma ked vam odpustia 20 euro za diagnostiku, ktoru vam SWP rado zauctuje.

    Co sa tyka prehladnosti webu a aktualnosti informacii a mnozstvo tovaru tak MacZone je 100% lepsi ako SWP v tomto smere.

    Treba uznat, SWP boli prvy a nemali to lahke, ale ako keby trochu zaspavali s dobou. Drzim im palce aby pridali, a trochu zacali konkurovat lepsim webom a cenovymi bombami

    0
    0
  2. To je trochu zvláštne, že jednou z cien je auto NA POŽIČANIE. To som ešte nevidel. Čo je to za cenu? A čo ak ten víťaz ani netuší ako sa auto ovláda? Veď ho nemôže ani predať!

    0
    0
  3. Blahozelam. Prvy nakup som urobil v roku 2002. Kupil som v Poluse Canon fotoaparat a pokukoval po pocitacoch s jablckom. Uz vtedy som veril, ze si jeden kupim. Ten predajca co mi ho predal tam robi dodnes.
    Posledny nakup som urobil na jesen roku 2010. A to uz bol jablcny iMac. Drzim Vam vsetkym palce.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.