Adobe ponúka iPad zadarmo ku každému vyššiemu CS5 balíku

Niektoré softvérové balíky sú také drahé, že sa zvykne žartovať, či je v ich cene zahrnutý aj počítač. Ak iPad považujete za prenosný počítač, už to viac nie je vtip ale realita.

Firma Adobe, ktoré 11. apríla aktualizovalo svoj balík Creative Suite na verziu 5.5, pri tejto príležitosti pripravila zaujímavú ponuku. Tí, čo sa rozhodnú pre kúpu balíkov CS5 Design Premium alebo Master Collection v českom jazyku, získajú iPad zadarmo. K softvéru je ponúkaná najlacnejšie verzia, čiže 16 GB Wi-Fi model prvej generácie.

iPad zadarmo k CS5

Promo materiál Amos SoftwareAdobe navrhuje tablet využiť v spojení so svojimi programami. „Pomocou publikačných nástrojov Adobe vytvoríte obsah pre iPad a výsledok svojej práce si bude môcť hneď vyskúšať,“ píše na svojich stránkach distribútor Amos Software.

Adobe Creative Suite 5 Design Premium si môžete spolu s iPadom zadovážiť približne za 2 100 € (alebo 49-tisíc KČ). Creative Suite 5 Master Collection, ktorý obsahuje kompletné softvérové vybavenie, zhruba za 2 800 € (alebo –55– 65-tisíc KČ).

komentárov
  1. Sa ani nečudujem že k tomu dávajú iPad zadarmo. I tak sa to stále neoplatí (jedine ak ste platcom DPH€), pretože keď si objedáte master collection z USA tak vás to vyjde na 1800€. Čiže 1000€ ušetrené a môžete si za to kúpiť MBA.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.