7 solárnych darčekov pre Apple fanúšikov

PR | Fenomén obnoviteľných zdrojov energie už zasiahol aj do sveta Apple, čo je dobrou správou najmä pre tých ktorým prirodzená výdrž ich iPhonu jednoducho nestačí. Využívaním alternatívnych ekologických zdrojov akými je solárna energia, dokáže váš iPhone prežiť omnoho dlhšie.

Power Pack – iPhone 4

Cena 59 €

Objednať na ecoprodukt.sk

Púzdro na iPhone 4 slúži zároveň ako solárna nabíjačka. Solárny článok na zadnej strane energetického púzdra dobíja ultratenkú li-ion batériu s kapacitou až 1600 mAh. Solárna nabíjačka a energetické púzdro v jednom zdvojnásobí energiu pre váš iPhone.


Solar strap – Solárna flexibilná nabíjačka

Cena 60 €

Objednať na ecoprodukt.sk

Netradičná solárna nabíjačka pre váš iPhone či iPod je vhodná ako módny doplnok k taške, opasku či bunde. Tento unikátny doplnok obsahuje batériu 1600 mAh a flexibilný solárny článok pomocou ktorých spracuje hodinové slnečné žiarenie na 8 hodín pohotovostného režimu Vášho telefónu, alebo 19 minút hovoru.


Soulra XL – Solárny Audio systém

Cena 250 €

Objednať na ecoprodukt.sk

Výkonný audio systém pre iPhone / iPod obsahuje až osem reproduktorov, 22-wattový výkon s funkciou Bass Boost, proste hrá to viac než slušne. Sami si podľa potreby vyberiete či má slnečná energia nabíjať iPhone alebo samotné rádio. Solárna energia nabije váš iPhone alebo iPod do 4 hodín, a svoju vlastnú batériu do 5 hodín. Soulra XL obsahuje sieťový adaptér pre pohodlnejšie nabíjanie, gél-polstrovaný popruh pre pohodlnejšie nosenie, a diaľkový ovládač pre pohodlnejšie ovládanie. Toto solárne rádio poteší doma aj v teréne.


Mini Solárna nabíjačka AM401

Cena 39 €

Objednať na ecoprodukt.sk

Miniatúrna solárna nabíjačka vhodná pre iPhone: 2G, 3G, 3GS, 4G, aj iPod. Certifikovaná výrobcom Apple, kapacita batérie až 1900mAh. Solárna nabíjačka AM401 od spoločnosti A-solar je skutočne kompaktné a zároveň výkonné riešenie pre váš Apple gadget.


Slim Pack – Energetické púzdro

Cena 39 €

Objednať na ecoprodukt.sk

Ak nie ste nadšencom solárnej energie a jediné čo si želáte pre váš iPhone 4 je batéria s väčšou kapacitou, vhodným kandidátom bude Slim Pack. Takáto externá batéria predĺži prevádzku vášho iPhone dvojnásobne. S rozmermi 12 × 6.2 × 1.5 mm pritom objem telefónu takmer vôbec nezväčší. V balení je orámovanie v 3 odlišných farbách.


Solárne puzdro na tablety

Cena 89 €

Objednať na ecoprodukt.sk

Zaobstarali ste si iPad a ešte stále ho nemáte do čoho obliecť? Momentálne najvýkonnejšia solárna taška od výrobcu A-solar neslúži len ako obal ale aj ako ekologická nabíjačka. 4-wattový solárny článok nabíja záložnú betériu 5000mAh, ktorá slúži ako záložný zdroj energie pre váš iPad. S touto solárnou taškou má váš tablet energetickú nezávislosť na dosah.


Power Bank – Záložná batéria

Cena 49 €

Objednať na ecoprodukt.sk

Zásobník energie má až 5000 mAh batériu, dostatočne silná na min. 2 nabitia iPhonu alebo dobitie iPadu. Obsahuje 2 USB výstupy pre nabíjanie dvoch zariadení naraz, mini USB vstup pre nabíjanie z vášho PC, priamo zo siete alebo s kombináciou so solárnymi taškami. Je to ideálny záložný zdroj energie pre akékoľvek mobilné zariadenie.

Či už ide o Váš iPhone, iPod alebo iPad, energia slnka je pre Vás s týmito solárnymi vychytávkami doslova na dlani.

komentárov
  1. Mna by zaujimalo ci je daco take co by bolo schopne dobijat iPad…sice tam baterka vydrzi velmi dlho ale prakticky sniecim takymto by mi to prislo hadam uz nevybitelne…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.