ViBook – pripojenie externých displejov cez USB

A máme tu další zajímavé příslušenství pro váš Mac nebo PC. Jedná se o USB zařízení, které má z druhé strany kabelu koncovku DVI, díky které budeme schopni vysílat signál dalším externím monitorům, pro které již není na standardní grafické kartě místo.

Díky produktu ViBook můžete k počítači připojit jeden monitor s jakýmkoliv druhem výstupu DVI nebo VGA (přes redukci). ViBook vysílá jak digitální tak analogový signál, což znamená, že je zaručena funkčnost s každým monitorem s DVI nebo VGA vstupem.

Pokud chcete tímto způsobem připojit více monitorů, tak si můžete na jeden počítač připojit až šest těchto zařízení a díky ním připojit další obrazovky. Například k MacBooku, ke kterému jde standardně připojit jeden externí monitor, můžu připojit pomocí USB ještě šest dalších monitorů, což celkem dělá osm monitorů, když bereme v úvahu i obrazovku MacBooku.

Pro více informací a přehlednější specifikaci produktu doporučuji navštívit stránky výrobce.

komentárov
  1. Vyzera to zaujimavo ale:
    To display full screen video and HD video, a CPU with 1.8 GHz or more is required. Video decoding is made by the CPU. HDCP decryption and BlueRay DVD playback are not supported. DVI-HDMI adapter not included.

    Cize je to dost obmedzujuce a pri tych 6 pripojenych monitoroch sa asi CPU zblazni kedye sa stara o vykreslovanie.

    0
    0
  2. Uz ked ste na to napisali taku krasnu recenziu , by bolo celkom fajn ak by som si to mohol kupit priamo na slovensku napriklad v predajni Apple v poluse alebo auparku .

    0
    0
  3. Ja som monitor cez USB pripojeny videl. Odozva bola trosku dlhsia na mmoj styl. Cez USB by som rozhodne nepripajal display na ktorom chcem pozerat video(iba ak staticke, slideshows a tak).

    Priepustnost USB2.0 je hlboko pod urovnou DVI. Vychadza to asi na 1/4 ryhlosti(jedna sa o teoreticku) potrebnej na poslanie nekompimovaneho 720p videa. USB3.0 alebo lightpeak by uz situaciu mohli zlepsit ale na to si pockame.

    0
    0
  4. je to sice pekne, aj som uvazoval ze si to kupim lebo rad by som robil na 3 monitoroch, pokial som nezbadal tu cenu. Zada sa mi to strasne drahe € 129.

    Na pripojenie 6 monitorov € 774, co sa mi zda extremne vela.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.