Tap Tap Revenge 4 od Disney je dostupný, konečne pridáva podporu Game Center

Jedna z prvých hier na iPhone vôbec, Tap Tap Revolution, neskôr premenovaná na Tap Tap Revenge, sa dočkala svojej štvrtej verzie. Hra je podobná štýlu Guitar Hero, kde na melódiu hudby ťukáte do troch častí obrazovky. Séria Tap Tap Revenge, ktorá pozostáva okrem štyroch dielov aj z mnohých špeciálnych verzii, je najsťahovanejšou hudobnou hrou na iPhone.

Vývojársku firmu Tapulous, ktorá stojí za touto hrou odkúpil v júli tohto roku Disney, ktorej je Steve Jobs zhodou okolností najväčším samostatným akcionárom. Možno aj vďaka tomuto presunu je schopný Tap Tap Revenge ponúknuť množstvo známych pesničiek zadarmo, ktoré sa každý týždeň doplňujú. Rovnako sú dostupné aj ďalšie dokúpiteľné piesne od tých najznámejších interpretov, ktoré predstavujú pre bezplatnú hru nevyhnutný zdroj zisku.

Nová hra Tap Tap Revenge 4 prináša niekoľko nových sociálnych funkcií. Pridaná je taktiež podpora pre multitasking, vyššie rozlíšenie iPhonu 4 a integrácia s Game Center.

Tap Tap Revenge 4 je dostupný zadarmo z App Store. Kompatibilný je so zariadeniami iPhone a iPod touch so systémom iOS 3.0 alebo vyšším.

komentárov
  1. Pocujte ide vam tep TTR4 v pohode neviem ci je to tak vsade alebo mam nieco s Touchom ale ked idu dva tappery naraz neraguje mi to iba ak tukam jednym prstom myslite ze to je dovod na reklmaciu ? (mam ten isty problem aj v TTR3)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.