Súťaž so serverom MacBlog o dve multi-touch myši Apple Magic Mouse

Myš Apple Magic Mouse zaujala takmer všetky technologické médiá vďaka inovatívnym multi-touch prvkom. Na serveri MacBlog sme vám priniesli recenziu aj tipy na pokročilú konfiguráciu multi-touch funkcií. Niekoľko posledných týždňov bolo na Slovensku a v Česku zároveň komplikované Magic Mouse zohnať kvôli veľkému dopytu, pokiaľ však chcete jednu vlastniť, môžete sa zapojiť do našej súťaže. Pre dvoch výhercov sú pripravené 2 kusy Apple Magic Mouse v hodnote 160 €.

Pre zapojenie sa do súťaže musíte vlastniť užívateľský účet na sieti Twitter alebo Facebook. Systém súťaže je jednoduchý.

Systém súťaže

1. Povedzte kamarátom o súťaži na Facebooku alebo Twittri. Na Facebooku alebo Twittri napíšte do svojho aktuálneho statusu nasledujúcu správu:

Práve som sa zapojil do súťaže o dotykovú myš Apple Magic Mouse na MacBlog.sk (@macblog). Môžete sa tiež. https://www.macblog.sk/sutaz

2. Ukážte nám fotografiu alebo screenshot jednej obľúbenej technologickej hračky, produktu alebo softvéru s vašim popisom. Nemusí byť značky Apple. Môžete, ale nemusíte danú vec vlastniť. Zistíme tak, o aké technológie alebo softvér sa zaujímate alebo používate. Napr. iPhone, Motorola Droid, Nexus One, MacBook, Xcode, Windows 7, Mac OS X, Zune HD, TextMate, iLife, Adobe Photoshop, Lacie Cinema, Apple TV, iPod touch, Things…). Na Facebooku vložte fotografiu na stenu skupiny MacBlog. V prípade použitia Twittru pošlite link na obrázok verejne na @macblog.

3. Staňte sa fanúšikom skupiny MacBlog na Facebooku alebo nasledujte MacBlog na Twittri.

Nasledovať MacBlog na Facebooku Nasledovať MacBlog na Twittri

Z tweetov a Facebook správ náhodne vyberieme dvoch výhercov. Užívatelia, ktorí používajú Twitter aj Facebook, majú logicky väčšiu šancu na výhru. Súťaž platí pre celý svet, pokiaľ do vašej destinácie dochádza pošta, výhru vám zašleme aj do stredu Tichého oceána.

Súťaž trvá 6 dní, od 18. 1. 2010 do 23. 1. 2010 (vrátane). Dvaja výhercovia budú kontaktovaní cez Twitter alebo Facebook, ich mená zverejníme po skončení súťaže aj v diskusii tohto článku. Za poskytnutie cien do tejto súťaže ďakujeme spoločnosti Software Partner, Apple Premium Reseller.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.