Slovenské O2 bude ponúkať iPhone 4 tiež

Okrem operátorov Orange a T-Mobile bude predávať nový iPhone aj O2. Spoločnosť sa v minulosti vyjadrila, že robí všetko pre to, aby sa nový iPhone dostal do jej ponuky, teraz dodáva, že sa tak stane za menej ako dva týždne. Ceny a ďalšie informácie O2 zatiaľ nezverejnil. Akonáhle sa dozvieme viac, budeme vás informovať.

komentárov
  1. cena 3GS 16GB mocelu bola 630e v o2 tak snad bude v podobnej aj novy..
    Ale hlavne je ze sa tam da kupit na splatky.. radsej budem splacat fon, ako sa viazat na 2 roky a platit umorne faktury…

    0
    0
  2. Ak da O2 rozumnu cenu za iPhone, ci uz dotovany alebo nie, a k tomu aj nejaky, mozno novy pausal, tak moze kludne odrovnat tych dvoch nenazrancov…

    0
    0
  3. Az na to ze datova siet O2 je dost na nic (EDGE) a kedze iPhone bez datovej 3G siete je len polovicnym pristrojom moze O2 zaujat uz len cenou nedotovaneho stroja a potom tak ci tak supsa k Pomarancu alebo Tmo-bilu…

    0
    0
  4. skvelé – žiadny iný operátor nemá záujem predávať iPhone za nízku nedotovanú cenu – chcú motivovať ku paušálom…samozrejme okrem o2, pretože oni nemajú paušál a preto je možné že budeme mať jeden z najlacnejších neviazaných iPhonov na svete

    0
    0
  5. nepochopim vas.. radsej beriem tmobile a mam aj volania za 35euro mesacne a telefon za 320 ako ho mat napr za 600 ale volania mimo platim vyjde to rovnako nie?

    Olda – ak bol blokovany a ty aktualizujes tak bude blokovany…

    0
    0
  6. olda:
    otazka mimo temu, ale co uz. Niekedy sa zablokuje niekedy nie. Vies aka otazka taka odpoved.
    ak si ho kupil napr. vo Velkej Britanii, ako UNLOCKED (neblokovany), tak sa nezablokuje. Ak je napr. s USA tak sa zablokuje.

    0
    0
  7. 4G? myslis LTE?…to si vsak este budes musiet pockat nie len na spustenie tejto siete, ale hlavne na novy generaciu Iphonov, ktora ju bude podporovat. Predpokladam, ze to je horizont minimalne piatich rokov do spustenia 4G. Podpora LTE v iPHONE sa objavi az po masivnejsom rozsireni 4G sieti hlavne v severnej amerike…

    0
    0
  8. Bobo: Na spusteni urcite nepracuje, testuje LTE pre nasadenie v zahranici. Vazne veris, ze na SVK nasadie LTE skorej ako za par rokov ?

    0
    0
  9. No ty asi nie si v matike moc dobry ze?
    Tak ratajme:

    cena iPhone: 320 €
    mesacny poplatok: 35 €
    pocet poplatkov: 24 x ( ak nemas 3 rocnu viazanost)

    SUMA: 840 za pausal + 320 za mobil = 1160 €

    Telefon bez viazanosti ( beriem najlacnejsiu ponuku CZ Voda): 630 €
    a nasledne len platis to,co realne prevolas. Ak ho nebudes mesiac pouzivat, tak 0. Podla tvojho ked nebudem volat, zaplatim minimalne 35 €.

    Takze preco by som mal davat operatorovi do huby? Kazdy predsa by mal chciet minimalizovat svoje naklady na hovory a podobne. Podla mna viazanost je absolutne nevyhodna zmluva.
    ked porovnas zahranicnych MOs, zistis, ze Ta sice zaviazu, ale daju ti taku ponuku, ze prakticky ten mesacny pausal ani nevyuzijes.

    http://www.t-mobile.co.uk/shop/iphone/buy-now/

    0
    0
  10. pre “pre hmm”: No s tou matikou nemas uplne pravdu. Pretoze ak som typ uzivatela ktory pravidelne tych 150 volnych minut prevola a este to aj presvihne, tak vtedy pre mna plati nasledovna matika:

    T-Mobile (za 2 roky):
    iPhone = 320€ + 35€/mesiac x 24 = 1160 €, pricom mesacne mam v cene 150 volnych minut (ktore prevolam) a 1GB dat (realne miniem asi tak 500-600 mesacne, gigovy limit som este nikdy neprekrocil)

    O2 (za 2 roky):
    iPhone (beriem tiez CZ Vodafon) = 630€
    Telefonovanie = 0.13€/min x 150min x 24 = 468€
    Internet (O2 Data neobmedzene) = 6€ x 24 = 144€
    Spolu = 1242€

    O2 je teda drahsi. Mam sice neobmedzene data, ale nakolko O2 ma len edge, tak stiahnut mesacne viac nez 1GB cez edge, to by som musel byt pripojeny nonstop a tym padom by mi nikto nemohol volat. T-Mobile co sa tyka 3G ziadna vyhra, ale nakolko zijem v BA tak mi to staci a ked idem mimo BA, tak Edge pokrytie Tmobile je ovela lepsie nez O2.

    Pre typ uzivatela ako som ja teda nie je o com, alternativa moze byt este Orange, to som nepocital, nakolko kvoli znamym na Orange v blizkej buducnosti isto prechadzat nebudem.

    0
    0
  11. 2Rusho. Mas ciastocne pravdu. ale 35 e za 150 minut a net je teda velmi vela…
    za 33e mam v orange 400min a + net 1gb to uz je trosku zaujmavejsie si myslim..
    a aj tak si pockam este tyzden a  v o2 beriem za padika neobmedzene volania.. lebo pod 900minut sa skoro nikdy nedostanem a to sa musim este koli faskturam krotit

    ale vies o co ide hlave? to ze radsej dam 6kil za fon a nezaviazem sa, pretoze napriklad pride za pol roka nejaka super akcia a si ju mozem kedy kolvek dat a  volat lacnejsie.. a nie cakat kym mi skonci nejaka viazanost… a platit astronomicke pokuty to je na hlavu postavene. Ale sto ludi , sto chuti

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.