Microsoft Office 2011 for Mac je už dostupný aj na Slovensku

Očakávaný kacelársky balík od Microsoftu, Office for Mac 2011, sa od včera predáva aj na Slovensku. Na svojej stránke ho zatiaľ uvádza iba jeden z Apple Premium Resellerov, aj keď čoskoro sa zrejme objaví aj u ostatných. Príjemným prekvapením sú ceny, ktoré sú ešte nižšie, ako mali oficiálne byť.

Balík je dostupný v štyroch verziách, samostatný Word ani samostatný Excel sa zatiaľ nepredáva. Najnižší variant, domáca verzia s jednou licenciou, stojí 99 €. Domáca verzia pre tri počítače vyjde na 130 €. Business verzia stojí 222, respektíve 333 €. V pokračovaní článku nájdete aj prehľadnú tabuľku, v ktorej je vysvetlené, čo presne každý variant obsahuje.

Programová výbava Licencia Počet licencii Cena
Office Home and Student Word, Excel, PowerPoint Použitie doma, alebo pre študenta 1 počítač 99 €
Office Home and Student, Family Pack Word, Excel, PowerPoint Použitie doma, alebo pre študenta 3 počítače 130 €
Office Home and Business Word, Excel, PowerPoint, Outlook Aj komerčné použitie 1 počítač 222 €
Office Home and Business, Multi Pack Word, Excel, PowerPoint, Outlook Aj komerčné použitie 2 počítače 333 €
komentárov
  1. Vie mi prosim niekto poradit, ako sa da do Office 2011 pridat slovensky spellcheck? Viem, ze semotny office ho neobsahuje, ale niekde som tu cital, ze sa to da urobit cez “riesenie tretich stran”. Dakujem.

    0
    0
  2. teraz mam office 2008 student edition, kt. obsahuje entourage, tato aplikacia je v 2011 nahradene outlookom, v tabulke nie je uvedeny outlook pre student edition, takze student edition bude uplne bez mail klienta alebo zostane entourage?

    0
    0
  3. Zaujíma ma lokalizácia SK-CZ… finálka obsahuje alebo neobsahuje lokalizácie do naších jazykov? Je v tej cene zahrnutá i prípadná dodatočná lokalizácia, má zákazník potom na právo zdarma stiahnutie lokalizácie pre svoj jazyk (ak by samozrejme niečo také existovalo)? Toto je dosť podstatná informácia, ktorá v článku chýba…

    Martin

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.