iPhone 4 v Orange od 690 €, dotované ceny, tiež začne predávať zajtra 27. augusta

Operátor Orange už taktiež zverejnil ceny dotovaných a nedotovaných zariadení iPhone 4:

  • Nedotovaný iPhone 4 16 GB bez záväzku: 690 eur
  • Nedotovaný iPhone 4 32 GB bez záväzku: 810 eur

Ceny dotovaných zariadení nájdete v tabuľke nižšie:

Polnočné predaje sa neuskutočnia a bumpery sa rozdávať nebudú u žiadneho operátora. Distribúciu bumperov zabezpečí Apple.

komentárov
  1. cize co chvila sa da cakat uprava ceny t-mobilu.. pocitam nedotovany 16GB za 629 a nedotovany 32GB za 759

    lebo cenu za 32GB ma uz aj aj alza a davaho za 764 € s DPH

    0
    0
  2. Netarajte pred prichodom 3GS bola bazarova cena 3G 250e po tom ako sa zacal predavat iPhone 3GS som rocny 3G predal za 320 bez problemov ;)

    0
    0
  3. mna by skorej zaujimala dostupnost, ci ma pre mna zajtra ist do orange…..byvam v PD, takze tipujem, ze zohnat iPhone sa bude dat maximalne tak v BA

    0
    0
  4. No podľa aktuálneho kurzu je 769 CHF (16 GB iPhone 4) v prepočte 590 EUR. Takže o poloviciach by som nehovoril :D. Je to síce 100 eur rozdiel, ale záruka je záruka…

    0
    0
  5. Miso: ano a pri 32GB je to 899 CHF, co je v prepocte 690 eur, takze rozdiel viac ako 300 eur. To ti zvysoka dlabem na zaruku (ktoru ti mozno ani neuznaju).

    0
    0
  6. Pri kúpe cez e-shop je zľava pri Paušáloch snov:
    – nad 26 EUR: -50EUR zľava
    – nad 38 EUR: -100EUR zľava

    Oplatí sa cez web :)

    Paušál snov som si vyskladal za 26éčiek taký že má v podstate lepšie ako predražený 3G paušál čo som mal doteraz….

    0
    0
  7. 2piggee taky ze na svk ti iphone vyreklamuju len s TM a OR zarucnym listom, kedze to tu predavaju len oni a nikto iny… Zavolaj si do servisu kde to robia a uvidis ;)

    0
    0
  8. Tak tak, ako hovorí bikemann – panuje mylná predstava že na iPhone je celosvetová jednoročná záruka. Je to myslím jediný produkt Apple na ktorý sa vzťahuje záruka iba v krajine kúpy. Keď som bol napr. v Apple Store v Anglicku, mali tam výrazné upozornenia, že iPhone kúpený mimo UK nemôžu servisovať. :-)

    0
    0
  9. 2sam je to uz 3 roky stary clanok… jednoducho iphon kupeny mimo svk ti vyreklamuju len tem kde si ho kupil.. a  vUK je to tiez tak.. takze pocitam ze iphon vyreklamujes len v krajine kde si ho kupil..

    0
    0
  10. Chlapci, vidim, ze zase mudrujete jak radio. Ja som poslal linku priamo na apple store, ktory to vo svajci predava. Tu su jeho AGB – http://store.apple.com/ch-de/browse/home/shop_iphone/family/iphone. Toto nepredava operator, ale samotny Apple Sales International.
    Takze ak si tie AGB precitate, tak zistite, ze zaruku su mozes uplatnt vsade tam, kde si uplatnujes zaruku na akykolvek pocitac od firmy Apple. Taktiez podotykam, ze tato stranka s AGB v nemeckom jazyku je ta ista, kam sa odvolava rakuska, ci nemecka.
    Takze to, ze si inde nemozes uplatnit zaruku ako vo svajci je fama ale nie realita.

    0
    0
  11. 2piggee ano mozes apple vyrobky.. Ale nie iphone!! iphone ti vyreklamuju len v krajine kde si ho kupil a ked neveris, tak pobehaj alebo obvolaj servisy na svk a v okolitych statoch co ti povedia na iphone zo zahranicia :D

    0
    0
  12. bikeman: narozpravat ti mozu kadeco, ale dolezite je to, co hovoria vseobecne obchodne podmienky, lebo tie su zavazne. A este raz upozornujem, ze nehovorim o predaji cez operatora, ale priamo u Apple Sales International so sidlom v Irsku. Ak vsak trvas na svojom tvrdeni, tak mi to najdi v tych vseobecnych obchodnych podmienkach…

    0
    0
  13. Neviem co tu riesite vysoke ceny iPhone- ja ho uz vyse mesiaca pouzivam a v prepocte ma vysiel cca 500Euro (kupa cez eBay).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.