WWDC 2009 dnes od 19:00 – iPhone, Mac OS X Snow Leopard

Tohtoročná konferencia WWDC pre vývojárov sa začne už o niekoľko hodín. Táto pôvodne vyvojárska akcia Apple sa v posledných rokoch stala viac komerčnejšou záležitosťou a novinky z hlavnej prezentácie sledujú takmer všetky najznámejšie svetové technologické mé­diá.

O 19:00 nášho času privíta Phil Schiller v hale Moscone Center, San Francisco všetkých registrovaných vývojárov, akcionárov a médiá. Je už takmer stopercentne isté, že hlavnými témami spúštacej prezentácie budú Mac OS X Snow Leopard a nový model iPhone s OS 3.0. Potvrdzuje to aj fotografia z pripravenej vstupnej haly.

WWDC 2009 hala

Vstupná hala WWDC 2009, Moscone Center, SF – Zdroj: flickr.com

UPDATE: Ďalšie fotografie na flickr.com.

Steve Jobs sa pravdepodobne na WWDC 2009 neobjaví počas celého trvania konferencie (8. 6. – 12. 6.) vôbec, aj keď podľa posledných správ sa mu darí veľmi dobre a do Apple nastúpi už tento mesiac.

Po skončení hlavnej prezentácie vám prinesieme najdôležitejšie informácie. Niektoré zahraničné servery ponúknu aj živý preklad priamo z miesta konania (napr. MacRumorsLive), pre Česko a Slovensko sa o živý preklad v zo zahraničných zdrojov postará klasicky Ondra Toral.

komentárov
  1. Musím se přiznat, že nadpis článku mě na chvíli zmátl a znervózněl, že mi něco uniklo. Jsem v San Franciscu a Key Note tu začíná v zítra 10:00, což je 19:00 středoevropského času. :)

    0
    0
  2. predstavi sa uz dnes novy iphone, neviete? ci to moze byt v klude az 12teho?

    inak apple ma dva eventy? tento a potom ten v septembri? ci toto je rovnaky event len presunuty na jun?.. ja som skor sledovaval tie septembrove koli ipodom, tak preto sa pytam a neviem : D diky moc

    0
    0
  3. mna to tiez zmiatlo, a vobec nie som v san franciku :D

    myslite, ze nasi operatori slovensky daju novy iPhone do ponuky?

    0
    0
  4. Ja som vedel o príchode Apple do CZ. Som stretol šéfa jedného obchodov, ktorý predáva apple ako sa stretol s Apple representatives a vraveli o príchode do ČR do vianoc máme Apple store v Prahe :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.