Súťaž s MacBlog.sk #9 – Kniha Mac OS X Leopard (kompletný sprievodca) od Davida Pogue

Počet predaných počítačov s logom jablka vo svete dynamicky rastie, a podobne je to aj na Slovensku a v Česku. Jedna z komplikácií, s ktorou sa musí užívateľ vysporiadať po kúpe počítača Apple, a teda prechode na nový operačný systém, je zvyknúť si na jeho ovládanie.

Ak ste prešli na počítač Apple, alebo sa len práve chystáte, môže vám výrazne pomôcť takmer 900 stranová kniha o operačnom systéme Mac OS X Leopard. Kompletný sprievodca písaný zrozumiteľne aj pre začiatočníkov pokrýva všetky funkcie aktuálneho operačného systému.

Kniha je však prínosná aj pre skúsenych užívateľov, keďže obsahuje veľké množstvo tipov, trikov a popisy skrytých funkcií. Aj dlhoročný majiteľ počítača Apple nájde po prvom prelistovaní rôzne krátke tipy, ako svoju prácu zefektívniť a zrýchliť.

Knihu napísal mediálne známy americký autor David Pogue – recenzent softvéru aj hardvéru, redaktor New York Times, kritik a v neposlednom rade aj veľký vtipkár. Kniha je preložená do českého jazyka vydavateľstvom Computer Press.

Za poskytnutie tejto ceny do súťaže v hodnote 45 eur ďakujeme spoločnosti Software Partner, Apple Premium Reseller.

Princíp súťaže zostáva rovnaký. Stačí napísať akýkoľvek krátky komentár k tomuto článku (nie e-mailom) s jasne indetifikovateľným pravým celým menom a priezviskom (napr. „Chcem sa zapojiť do súťaže. Peter Novák.“ a pod.), na ktoré bude neskôr výhra zaslaná. Príspevky nespĺňajúce toto kritérium nebudú zobrazené. Z komentárov náhodne vyžrebujeme výhercu, ktorého meno uverejníme na konci súťaže v samostatne publikovanom článku. Prosíme všetkých súťažiacich, aby pravidelne sledovali server MacBlog.sk, výherca je povinný po oznámení výsledku čo v najkratšom čase napísať na sutaz@www.macblog.sk kvôli doručeniu výhry.

Súťaž samozrejme platí aj pre českých návštevníkov – výhry zasielame v rámci SR a ČR. Súťažiť môžu aj výhercovia z ktorejkoľvek predošlej súťaže.

Súťaž trvá 7 dní, od 9. 3. 2009 do 15. 3. 2009 (vrátane).

Pripomíname, že podvodníkov, ktorí si oproti férovým návštevníkom zvyšujú šance na výhru odhalíme jednoducho, ich komentáre sú povolené, avšak interne v rámci systému diskvalifikované. Neodosielajte komentár viackrát pod tým istým menom, počkajte na povolenie komentára administrátorom (24 až 48 hodín).

SWP logo
komentárov
  1. Chcem sa zapojit do súťaže. Dobra knižka aj pre tych co si myslia, že uz všetko vedia. Tomáš Partila

    0
    0
  2. Jááá jsem tady byl první! Já jsem tady byl a ještě tady nikdo nebyl. Já na to mám svědky…

    Mach

    0
    0
  3. Super! Budem môcť dať čítať všetkým kolegom a kolegyniam a všetci budeme efektívnejší! Zapájam sa do súťaže. Peter Čambál.

    0
    0
  4. Jakožto čerstvý switcher, bych knihu i uvítal, zejména pro efektivnější práci. Lukáš Koňařík

    0
    0
  5. Ja tu knížku chci taky! Aspoň bych mohl rodinku odkázat na odbornou literaturu a nechodili by za mnou s každou kravinou :)

    0
    0
  6. Tiez by som sa chcel zapojit do sutaze, zacinam s mac os a tak by bola knizka pre mna naozaj vhodnym darcekom. Vdaka
    Martin

    0
    0
  7. Jako novému uživateli jablečných počítačů by se mi tato kniha líbila :-) Proto se chci zapojit do soutěže.

    0
    0
  8. ako zaciatočnil v oblasti OS MAC X som na takuto publikáciu čakal, už sa jej neviem dočkať. Ďakujem Pavol Kušnier

    0
    0
  9. Také se účastním soutěžě. Před nedávnem jsem držel knížku v knihkupectví a zaujala mě. Ne tedy ta cena… :-)

    0
    0
  10. jeej, takuto leopardiu knizocku by som cela vyhrat :) a som zitila, ze aj vy :D tak si drzme palceky :) ja budem vam a vy vsetci mne :D a potom, ked ma vyhlasia za vyhercu, tak vam budem v celom prispevku dalsej sutaze len dakovat :) naozaj :D a vy budete mat dobry pocit, ze ked uz ste nevyhrali, tak aspon vase drzanie palcekov zabralo :D a ked vam to nevyjde s tym drzanim palcekov a nevyhram, tak no nic, potom budem spolucitit s vitazom :) a budem tesit z toho, ze aspon moje drzanie palcekov zabralo :D a ze vyhral ten cloviecik, ktory si ju najviac zasluzil :)

    0
    0
  11. Ja by som sa tiez chcel zapojit do tejto sutaze. Zvazujem kupu Mac Book a tak by sa mi tato knizka urcite zisla.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.