Súťaž s MacBlog.sk #10 – virtualizačný softvér Parallels Desktop 4.0

Keďže mnoho užívateľov počítačov Apple potrebuje k svojej práci aspoň jednu aplikáciu, ktorá pre Mac OS X neexistuje, v tom prípade je nevyhnutné použiť rozšírenejší operačný systém Windows. Možnosti spúšťania Windows na Macu už určite poznáte, preto nie je nutné zachádzať do detailov.

Softvér Parallels Desktop (podobne ako VMware Fusion z predošlej súťaže) poskytuje možnosť inštalovať ďalší operačný systém v prostredí Mac OS X a umožní vám spúšťať nevyhnutné aplikácie aj bez reštartovania počítača. Vzhľadom na popularitu a obľúbenosť tohto softvéru sme sa rozhodli zaradiť ho do v poradí desiatej súťaže s MacBlog.sk.

Za poskytnutie krabicovej verzie produktu Parallels Desktop 4 v hodnote 80 eur do súťaže ďakujeme spoločnosti Software Partner, Apple Premium Reseller.

Princíp súťaže zostáva rovnaký. Stačí napísať akýkoľvek krátky komentár k tomuto článku (nie e-mailom) s jasne indetifikovateľným pravým celým menom a priezviskom (napr. „Chcem sa zapojiť do súťaže. Peter Novák.“ a pod.), na ktoré bude neskôr výhra zaslaná. Príspevky nespĺňajúce toto kritérium nebudú zobrazené. Z komentárov náhodne vyžrebujeme výhercu, ktorého meno uverejníme na konci súťaže v samostatne publikovanom článku. Prosíme všetkých súťažiacich, aby pravidelne sledovali server MacBlog.sk, výherca je povinný po oznámení výsledku čo v najkratšom čase napísať na sutaz@www.macblog.sk kvôli doručeniu výhry.

Súťaž samozrejme platí aj pre českých návštevníkov – výhry zasielame v rámci SR a ČR. Súťažiť môžu aj výhercovia z ktorejkoľvek predošlej súťaže.

Súťaž trvá 7 dní, od 2. 4. 2009 do 8. 4. 2009 (vrátane).

Pripomíname, že podvodníkov, ktorí si oproti férovým návštevníkom zvyšujú šance na výhru odhalíme ľahko, ich komentáre sú povolené, avšak interne v rámci systému diskvalifikované. Neodosielajte komentár viackrát pod tým istým menom, počkajte na povolenie komentára administrátorom (24 až 48 hodín).

SWP logo
komentárov
  1. Mám zájem zapojit se do soutěže. Pavel Kout | PD 2.x nebyl žádný zázrak, PD 3.x je o něco lepší, tak co by PD 4.x?

    0
    0
  2. Chtěl bych se zapojit do soutěže. Používám VirtualBox, ale todle by mohla být příjemná změna.. Vladimír Kurka

    0
    0
  3. Windows nemám rád, ale hodily by se, bo na firemní intranet se s macem nepřipojím…
    A také platí přeci: poznej svého nepřítele :-)

    0
    0
  4. Chcem sa zapojit do sutaze. Som ale dosst skepticky ze pri sanci cca 1:400 mam nejaku sancu nieco vyhrat, ked som na inom portali v sutazi nevyhral pri sanci 2:21.

    0
    0
  5. pane jo, to je mackaru .-) tak jo at sem jedinej co nechce soutezit, budu rad kdyz to udela radost nekomu potrebnymu (proto nesplnuju podminku a neuvadim jmeno) ja mam radost ze je tolik jablecnaku :-)
    ahoj a peknej den
    m

    0
    0
  6. Jasné, aj já se zapájam do perfektné sútaže o fantasticky sw, ktorý ponuká fantastický server v čele s fantastickým šefom, ktory pozerám na fantastickom Macbooku :-))))) Denis Tomáš

    0
    0
  7. Chcem sa zapojiť do súťaže. Martin Kundrát :) Zišlo by sa mi to najmä kvôli softu ku videokamere, ktorý je robený len pre Windows.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.